Italiaans restaurant Alphen aan den Rijn - Genieten op zijn Italiaans

Zoeken naar Italiaanse lekkernijen in Alphen aan den Rijn? Dan bent u op het juiste adres. Eten uit Italie is altijd lekker genieten. In Alphen aan den Rijn kunt u wat dat betreft terecht. Op deze pagina is een lijst te vinden met suggesties om echt Italiaans te dineren in een restaurant in Alphen aan den Rijn of omgeving. Geniet ervan!


Italiaans restaurant Alphen aan den Rijn
Italiaans restaurant Alphen aan den Rijn

Italiaans eten in Alphen aan den Rijn 2021

Lekker uit eten in april ? Alphen aan den Rijn kent vele restaurants waar je Italiaans kunt eten. En er zijn minimaal acht plaatsen gespecialiseerd in Italiaans eten.

Fijnproevers over de Italiaanse belevenis in Alphen aan den Rijn

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de bekendere Italiaanse restaurants in Alphen aan den Rijn. Deze reacties ontvingen we over Italiaans restaurant Il Negozio (gemiddelde beoordeling: 9.6) in Alphen aan den Rijn:

 • (Cijfer: 10) Gisteravond gegeten bij gianni en ans. Was weer heerlijk eten zoals altijd. Jullie zijn toppers. Altijd gezellig en goed eten lekker en genoeg eten voor een goede prijs. We komen zeker terug bij jullie.
 • (Cijfer: 10) Winkelcentrum de Ridderhof heeft eindelijk een “place to be” als het gaat om goed eten en gezellig borrelen. Gianni en zijn vrouw Ans zorgen samen met Tim elke keer weer voor een heerlijke avond. Alles vers en alles tot in de puntjes verzorgd. Ook worden er leuke avonden georganiseerd. Een bingo, Quiz avond, wijn proeverijen. Ik kom hier vaker terug en kan niet wachten om weer een van de heerlijke gerechten te mogen proeven.
 • (Cijfer: 10) Vrolijke Italiaanse sfeer met fantastisch eten kenmerkt Il Negozio!
 • (Cijfer: 10) Gisterenavond heerlijk gegeten het was gezellig en verzorgt door schatten van mensen zeker voor herhaling vatbaar!
 • (Cijfer: 10) Al meerdere malen daar heerlijk gegeten. Vooral de ongedwongen sfeer is een aanrader.
 • (Cijfer: 10) Liep zo vaak voorbij en altijd was het vol en deze keer was ik de enige. De eigenaar is super gastvrij en nam een moment om met te kletsen en t was erg gezellig. Kwamen zelfs met het leukste idee om naast t dineren Italiaans te leren. Ik kom hier zeker nog terug… ook al is t druk. Eten was trouwens super.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Alphen aan den Rijn? Kijk dan eens bij:

Italiaans is meer dan pizza

De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Alphen aan den Rijn zijn er diverse pizzeria's, waar men smakelijke pizza's bakt. Typerend is de ronde, gebakken bodem van deeg met een gevarieerde topping. Typische ingrediënten van een pizza zijn kaas, tomaten, olijven of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Quattro Formaggi, Napoletana, Salami en Margherita pizza. Maar ook zijn de Italiaanse pasta's bekend. Met name Canneloni, Spaghetti, Tortellini, Ravioli en uiteraard de Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn tot slot de smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt met verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, Italiaanse kaas en oregano.

Maar Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Bekende Italiaanse gerechten zijn bijvoorbeeld Saltimbocca, Frutti di Mare, Risotto, pesto, minestronesoep en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kent iedereen de beroemde Italiaanse koffie (met name de onweerstaanbare espresso), wijnen en het beroemde Italiaanse ijs. Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere Italiaanse lekkernijen zijn ook te proeven in de omgeving van Alphen aan den Rijn.

Italiaanse restaurants Alphen aan den Rijn

Er zijn erg veel Italiaanse restaurants in Alphen aan den Rijn. Hieronder een selectie van enkele van de betere restaurants.

 • Restaurant de Zeeger
  Kromme Aarweg 5
  2403 NB Alphen aan den Rijn
 • Sapori da Stefano
  Noorderkeerkring 10
  2408 GZ Alphen aan den Rijn
 • Il Duomo
  Van Nesstraat 11
  2404 AV Alphen aan den Rijn
 • Oase
  Herenhof 287
  2402 DL Alphen aan den Rijn
 • Picco Bello
  Lijsterlaan 44
  2406 EZ Alphen aan den Rijn
 • Italy Express
  Prins Hendrikstraat 236
  2405HP Alphen aan den Rijn
 • Is Morus
  Raadhuisstraat 186
  2406 AK Alphen aan den Rijn
 • Il Negozio
  Ridderhof 8
  2402 EN Alphen aan den Rijn
 • Azoura
  Aarkade 72
  2406 BW Alphen aan den Rijn
 • Il Delicato da Nino
  Swaenswijkplaats 29
  2405 AV Alphen aan den Rijn

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Alphen aan den Rijn op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Alphen aan den Rijn? Op onderstaande kaart van Alphen aan den Rijn en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over horeca in Alphen aan den Rijn

Restaurantweek: 't Haasje
   Alphens.nl
bron: www.alphens.nl
Restaurantweek: De Beren Alphen aan den Rijn
   Alphens.nl
bron: www.alphens.nl
Woningbezitters sloopflats Rolduckerveld maken zich zorgen - 1Limburg
   1Limburg - Nieuws en Sport uit Limburg
bron: www.1limburg.nl
Restaurantweek: Osteria la Piazza
   Alphens.nl
bron: www.alphens.nl
Zeker vijf auto's betrokken bij kettingbotsing in Venlo - 1Limburg
   1Limburg - Nieuws en Sport uit Limburg
bron: www.1limburg.nl
Vind uw Italiaans Restaurant