Italiaans restaurant Amstelveen - Buon appetito!

U bent op zoek naar Italiaans eten in Amstelveen? Op deze site vindt u wat u zoekt. Iedereen die ooit echt Italiaanse gerechten gegeten heeft, vertellen we niets nieuws: Italiaanse dineren blijft altijd genieten. Op deze pagina van Italiaans Restaurant .info vindt u een overzicht met ideeen om echt Italiaans te dineren in een restaurant in Amstelveen of omgeving. Geniet ervan!


Italiaans restaurant Amstelveen
Italiaans restaurant Amstelveen

Italiaans eten in Amstelveen 2021

Amstelveen zijn erg veel Italiaanse eetgelegenheden. Al met al zijn er minimaal drie pizzeria's, waar je terecht kunt voor een brede selectie aan pizza's. En er zijn minstens zeven restaurants in Amstelveen gespecialiseerd in Italiaans eten.

Wat zeggen fijnproevers over Italiaans eten in Amstelveen

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de bekendere Italiaanse restaurants in Amstelveen. Dit wordt gezegd over Italiaans restaurant Veri Sapori (gemiddelde beoordeling: 8.5) in Amstelveen:

 • (Cijfer: 9.1) super gezellig met Giovanni en Mario
 • (Cijfer: 8.9) Hier gegeten met 5 pers. Elk een ander gerecht, waren het er met z'n allen over eens dat de gerechten zeer smakelijk en vers waren. Tiramisu erg lekker, een aantal toetjes iets te prijzig. Een ander toetje met ijs en verse aardbeiensaus was juist veel. Bediening was vriendelijk en behulpzaam. Inmiddels kan je daar ook pinnen!
 • (Cijfer: 10) Fantastisch restaurant, zeker nu er na de verbouwing meer licht en ruimte is gemaakt. Nu dus ook zeer geschikt voor zakelijke etentjes. De alleen met verse producten gemaakte heerlijke gerechten spreken voor zich!
 • (Cijfer: 10) Ik ben 20 x per jaar in Italie dus weet wel wat van de Italiaanse keuken, maar het eten bij Veri Sapori is een feest. Het eten fantastisch, de bediening zo leuk en gezellig. Elke keer een feest om hier te komen. Vakmensen op het gebied van lekker eten en gezelligheid. Tot snel, Tony.
 • (Cijfer: 7.4) Gezellig en goed restaurant, echter de ruimte is krap. Misschien dat er na de verbouwing wat meer ruimte tussen de tafels komt waardoor het hopelijk wat lichter wordt.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Amstelveen? Kijk dan eens bij:

Italiaans: niet alleen pizza

Als men over Italiaans dineren hoort, denken de meeste mensen als eerste aan pizza. De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Amstelveen zijn er diverse goede pizzeria's, waar men smakelijke pizza's klaarmaakt. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, tomaten, salami of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Salami en Margherita pizza. En ook zijn de Italiaanse pasta's bekend. Met name Macroni, Spaghetti, Ravioli en uiteraard de Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn hierbij de extra smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt met verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, Italiaanse kaas, basilicum en oregano.

Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Bekende Italiaanse gerechten zijn o.a. Osso Bucco, Frutti di Mare, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, minestronesoep, frittata en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kan niemand heen om de beroemde Italiaanse koffie (met name de espresso), Italiaanse wijnen en softijs.

Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere Italiaanse lekkernijen zijn ook te proeven in de restaurants in de omgeving van Amstelveen.

Italiaans restaurant Amstelveen

Er zijn vele Italiaanse restaurants in Amstelveen. Hieronder noemen we enkele aanraders.

 • Pizza Uno
  De Beerebijt 8
  1181 MN Amstelveen
 • Lunchroom ITaly
  Van der hooplaan 231a
  1185 GC Amstelveen
 • Dolce Verona
  Kostverlorenhof 52-53
  1183 HG Amstelveen
 • Pasta Pane e Vino
  Amsterdamseweg 172
  1182 HK Amstelveen
 • Villa-Borghese Pizza & Pasta
  Laan Nieuwer-Amstel 25
  1182 JR Amstelveen
 • DAY
  Stadsplein 52
  1181 ZM Amstelveen
 • Telepizza Italiaanse Delicatessen
  Amsterdamseweg 452
  1181 BW Amstelveen
 • Day Foodbar
  Stadsplein
  1181 ZM Amstelveen
 • Porto Pescara 2
  Uilenstede 398
  1183 DD Amstelveen
 • Pizza Kibboets Parc
  Augustinuspark 26
  1185 CN Amstelveen

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Amstelveen op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Amstelveen? Op onderstaande kaart van Amstelveen en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Amstelveen - Horeca in het nieuws

Zestig jaar Fiat 500: hij rijdt nog altijd als een raketje
De zijne pendelt, weer of geen weer, tussen zijn woonplaats Amstelveen en Amsterdam. Tenzij het regent rijdt hij altijd met het klapdak open. Tegen de bij slecht weer snel beslaande ruiten ... Het huidige actiemodel Riva, ontwikkeld in samenwerking met ...
bron: www.nrc.nl
Retailers gaan creatief om met nieuwe marktomstandigheden
Het Italiaanse schoenenmerk M. Gemi doet iets vergelijkbaars: de schoenen worden online verkocht, maar om dichterbij de klant te komen, worden er pop-up stores geopend. Klanten kunnen daar niets kopen – bestellingen worden via ... jaar beginnen met ...
bron: www.emerce.nl
KPMG na knieval weer welkom in Amersfoorts restaurant
Dat dit al twee keer eerder is voorgevallen, zoals de restauranthouder zegt, is niet bekend op het hoofdkantoor in Amstelveen . Dat heeft KPMG er niet van weerhouden om excuses te maken aan de restauranthouder. "We kunnen ons voorstellen dat er  ...
bron: www.accountant.nl
Supermarkt Moskva kwam als een geschenk uit de hemel
Een Italiaanse pizzeria, een Chinese massagesalon en Koerden die een telefoonwinkel runnen. En sinds kort zijn Alex en Irina eigenaren ... Groot was de vreugde toen het gezin een rijtjeshuis kreeg aangeboden in Amstelveen . Nog steeds wonen ze daar en  ...
bron: www.hilversumsnieuws.nl
Amstelveense pizzabakker maakt de lekkerste pizza's van Nederland
AMSTELVEEN Pizzaiolo Pasquale Quinquennale van restaurant Villa Borghese uit Amstelveen heeft afgelopen weekend het NK Pizzabakken in de houtoven gewonnen op het Italië Evenement in het Utrechtse Haarzuilen. Niemand kon de pizza's van  ...
bron: www.rtvnh.nl