Italiaans restaurant Amstelveen - Buon appetito!

U bent op zoek naar Italiaans eten in Amstelveen? Op deze site vindt u wat u zoekt. Iedereen die ooit echt Italiaanse gerechten gegeten heeft, vertellen we niets nieuws: Italiaanse dineren blijft altijd genieten. Op deze pagina van Italiaans Restaurant .info vindt u een overzicht met ideeen om echt Italiaans te dineren in een restaurant in Amstelveen of omgeving. Geniet ervan!


Italiaans restaurant Amstelveen
Italiaans restaurant Amstelveen

Italiaans eten in Amstelveen 2019

Amstelveen zijn erg veel Italiaanse eetgelegenheden. Al met al zijn er minimaal drie pizzeria's, waar je terecht kunt voor een brede selectie aan pizza's. En er zijn minstens zeven restaurants in Amstelveen gespecialiseerd in Italiaans eten.

Wat zeggen fijnproevers over Italiaans eten in Amstelveen

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de bekendere Italiaanse restaurants in Amstelveen. Dit wordt gezegd over Italiaans restaurant Veri Sapori (gemiddelde beoordeling: 8.5) in Amstelveen:

 • (Cijfer: 9) Heerlijk echt italiaans eten. Zeer aardige bediening en knusse sfeer. Echt heerlijk uit eten gaan.
 • (Cijfer: 7.2) Het eten is echt fantastisch! Echter zijn de tafeltjes zo dicht op elkaar dat je met moeite kunt praten. de obers hangen letterlijk met hun kont over je tafeltje heen om een ander tafeltje te kunnen bedienen. Ook omdat het zo vol is is de drukte en het lawaai te veel aanwezig. Echt heel jammer voor een restaurant met zo'n oede kwaliteit van eten.
 • (Cijfer: 9.1) Super gezellige tent, eten is ook heerlijk
 • (Cijfer: 8.4) Fantastisch gegeten hier gisteravond. De bediening is vriendelijk. Prijzig, maar het waard. Een echte aanrader.
 • (Cijfer: 8.3) Het eten was fantastisch! Met name de verse pasta met Parmezaanse kaas is een aanrader. Het personeel is vriendelijk. Iemand die van echt Italiaans eten houdt, moet hier een keer gegeten hebben. Ciao.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Amstelveen? Kijk dan eens bij:

Italiaans: niet alleen pizza

Als men over Italiaans dineren hoort, denken de meeste mensen als eerste aan pizza. De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Amstelveen zijn er diverse goede pizzeria's, waar men smakelijke pizza's klaarmaakt. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, tomaten, salami of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Salami en Margherita pizza. En ook zijn de Italiaanse pasta's bekend. Met name Macroni, Spaghetti, Ravioli en uiteraard de Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn hierbij de extra smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt met verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, Italiaanse kaas, basilicum en oregano.

Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Bekende Italiaanse gerechten zijn o.a. Osso Bucco, Frutti di Mare, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, minestronesoep, frittata en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kan niemand heen om de beroemde Italiaanse koffie (met name de espresso), Italiaanse wijnen en softijs.

Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere Italiaanse lekkernijen zijn ook te proeven in de restaurants in de omgeving van Amstelveen.

Italiaans restaurant Amstelveen

Er zijn vele Italiaanse restaurants in Amstelveen. Hieronder noemen we enkele aanraders.

 • Palinuro
  Amsterdamseweg 200
  1192 HL Amstelveen
 • DAY
  Stadsplein 52
  1181 ZM Amstelveen
 • Lunchroom ITaly
  Van der hooplaan 231a
  1185 GC Amstelveen
 • Porto Pescara 2
  Uilenstede 398
  1183 DD Amstelveen
 • Pizza Kibboets Parc
  Augustinuspark 26
  1185 CN Amstelveen
 • Dolce Verona
  Kostverlorenhof 52-53
  1183 HG Amstelveen
 • Telepizza Italiaanse Delicatessen
  Amsterdamseweg 452
  1181 BW Amstelveen
 • Villa-Borghese Pizza & Pasta
  Laan Nieuwer-Amstel 25
  1182 JR Amstelveen
 • Pizza Uno
  De Beerebijt 8
  1181 MN Amstelveen
 • Pasta Pane e Vino
  Amsterdamseweg 172
  1182 HK Amstelveen

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Amstelveen op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Amstelveen? Op onderstaande kaart van Amstelveen en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Amstelveen - Horeca in het nieuws

Italiaanse restaurant 'Villa Borghese' geopend in het Oude-Dorp van Amstelveen
Eindelijk konden wij op 4 februari 2016 het geheel vernieuwde Italiaanse restaurant naast het raadhuis van Amstelveen met de naam 'Villa Borghese' bezoeken. Het restaurant opende haar deuren op maandag 1 februari 2016, waar de redactie van  ...
bron: www.amstelveenweb.com
Zestig jaar Fiat 500: hij rijdt nog altijd als een raketje
De zijne pendelt, weer of geen weer, tussen zijn woonplaats Amstelveen en Amsterdam. Tenzij het regent rijdt hij altijd met het klapdak open. Tegen de bij slecht weer snel beslaande ruiten ... Het huidige actiemodel Riva, ontwikkeld in samenwerking met ...
bron: www.nrc.nl
KPMG na knieval weer welkom in Amersfoorts restaurant
Dat dit al twee keer eerder is voorgevallen, zoals de restauranthouder zegt, is niet bekend op het hoofdkantoor in Amstelveen . Dat heeft KPMG er niet van weerhouden om excuses te maken aan de restauranthouder. "We kunnen ons voorstellen dat er  ...
bron: www.accountant.nl
Bewust eten in Amstelland
AMSTELVEEN - Mijn liefde voor de natuur gaat ook door mijn maag. Maar waar vind ik als import Amstelveense nou natuurvriendelijke voeding? Al wandelend en fietsend langs stad en land en surfend over internet, schipper ik tussen mijn geweten en  ...
bron: www.dichtbij.nl
Nieuwe cursussen in wijkcentra
In De Meent kunnen kinderen van 6 tot 13 jaar Italiaans leren en een cursus Cool tekenen (8-12 jaar) volgen. In Westend is er voor kinderen van 8 tot 12 jaar Yoga en 'Kids in de keuken'. Meer informatie of aanmelden www.aanz- amstelveen .nl/cursussen of  ...
bron: amstelveen.blog.nl