Italiaans restaurant Apeldoorn - Bellissimo!

Zoeken naar Italiaans genieten in Apeldoorn? Dan bent u hier goed. Iedereen die ooit Italiaanse gerechten geproefd heeft, weet het al: Italiaanse dineren blijft altijd lekker genieten. Hieronder staat een lijst opgenomen met ideeen om overheerlijk Italiaans te genieten in Apeldoorn. Bellissimo!


Italiaans restaurant Apeldoorn
Italiaans restaurant Apeldoorn

Italiaans eten in Apeldoorn 2022

Heerlijk uit eten in augustus of september 2022? Apeldoorn kent erg veel gelegenheden waar je prima Italiaans kunt eten. Je vindt er meer dan vier pizzeria's. Er zijn minstens negen plekken gespecialiseerd in Italiaans eten.

Wat vertellen fijnproevers over de Italiaanse belevenis in Apeldoorn

Hieronder enkele recente ervaringen van één van de Italiaanse restaurants in Apeldoorn. Dit zeggen klanten over Italiaans restaurant De Pastazaak (gemiddelde beoordeling: 8.9) in Apeldoorn:

 • (Cijfer: 10) Geweldige aanwinst voor Apeldoorn! Hartelijk ontvangen en bediend door vriendelijk personeel, leuke inrichting en heerlijke gerechten voor een meer dan prima prijs. Aanrader!
 • (Cijfer: 9.9) Heerlijk gegeten vorige week. Super kwaliteit en prijs verhouding! We komen zeker terug.
 • (Cijfer: 10) Ik neem niet vaak de moeite, maar na zondag te hebben gegeten bij de pastazaak in Apeldoorn wilde ik hier toch graag mijn complimenten kwijt! Mijn vrouw had een salade buffelmozzarella en ik de diamanthaas. We hebben heerlijk gegeten in een zeer mooi ingerichte zaak. Aanstaande zaterdag zijn we hier weer met vrienden šŸ¤­.
 • (Cijfer: 9.9) Heerlijk gegeten bij De Pastazaak, alles is vers bereid en dat proef je! Bediening is vlot en vriendelijk en sfeer is gezellig.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Apeldoorn? Kijk dan eens bij:

Italiaans: veel meer dan alleen heerlijke pizza

Als men Italiaans dineren hoort, denken de meeste mensen het eerst aan pizza. De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Apeldoorn zijn er diverse goede pizzeria's, waar men uiteenlopende pizza's bakt. Karakteristiek is de ronde bodem van deeg met een gevarieerde topping. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Quattro Formaggi, Salami en Margherita pizza. En ook zijn de Italiaanse pasta's bekend. Met name Macroni, Spaghetti, Tortellini, Ravioli en Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn hierbij de smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt met verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, basilicum en oregano.

Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Bekende Italiaanse gerechten zijn onder meer Osso Bucco, Frutti di Mare, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, pesto, frittata en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kent iedereen de Italiaanse wijnen en het Italiaanse ijs.

Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere Italiaanse lekkernijen zijn ook te proeven in Apeldoorn.

Italiaans restaurant in Apeldoorn

Er zijn vele Italiaanse restaurants in Apeldoorn. Hieronder enkele van deze restaurants.

 • Roberto's Pizza & Grill
  Vestalaan 8
  7321 DG Apeldoorn
 • De Pastazaak
  Van Kinsbergenstraat 24
  7311 BM Apeldoorn
 • Toren van Pizza
  Laan Van Orden 197
  7312 KH Apeldoorn
 • Mediterrance
  Marktstraat 4
  7311 LH Apeldoorn
 • Pibia
  Beekpark 30
  7311 BZ Apeldoorn
 • Shamo
  Pythagorasstraat 84
  7323 HJ Apeldoorn
 • Calimero
  Stationsplein 52
  7311 NZ Apeldoorn
 • La Niche
  Soerenseweg 4b
  7314 CC Apeldoorn
 • Ristorante Da Vinci
  Van Kinsbergenstraat 9
  7311 BL Apeldoorn
 • Frank en An
  Asselsestraat 154
  7311 EV Apeldoorn

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Apeldoorn op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Apeldoorn? Op onderstaande kaart van Apeldoorn en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Apeldoorn - Restaurants in het nieuws

Apeldoorn wordt verrast in Amsterdam met 'An Evening With Jean Pierre'
Uit alle nieuwsgierigheid hebben ik en mijn partner de stoute schoenen aangetrokken, want wat lopen wij in Apeldoorn mis, was mijn gedachte. In het restaurant aangekomen worden we door de gastvrouw Miss ZsaZsa gelijk met alle warmte ontvangen,  ...
bron: www.apeldoorndirect.nl
Vier op de tien Nederlandse baby's hebben ongehuwde ouders
1 week geleden Werk en PrivĆ© ItaliĆ« wil hogere kinderbonus om daling geboortes tegen te gaan De Italiaanse minister van Volksgezondheid maakt zich zorgen om het lage geboortecijfer in het land. Beatrice Lorenzin is daarom van plan om de zogenoemde  ...
bron: www.nu.nl
FF Eten in Apeldoorn: mix van Starbucks, La Place en Subway
FF Eten richt zich op de kritische, drukke consument die snel een gezonde maaltijd wil nuttigen, in het restaurant of om mee te nemen. De vestiging in Apeldoorn is een pilot, de bedoeling is om bij succes het concept als franchise uit te rollen.
bron: www.destentor.nl
Apeldoorn drie restaurants rijker
APELDOORN - De Apeldoornse horeca verspringt van kleur. Drie nieuwe zaken dingen naar de gunst van de consument. Meest in het oog springt Brasserie 't Zusje dat vrijdag haar deuren in het oude postkantoor aan het Marktplein 25 opent. Andere  ...
bron: www.destentor.nl
Hof van Twello opent (weekend)restaurant
TWELLO - Bij de Hof van Twello kan met ingang van vrijdag 27 mei worden gedineerd in een restaurant dat in een kas is ingericht. Voorlopig kunnen belangstellenden hier alleen op vrijdag en zaterdag na 17.00 uur terecht. Op het menu staan vlees- en  ...
bron: www.destentor.nl
Vind uw Italiaans Restaurant