Italiaans restaurant Apeldoorn - Bellissimo!

Zoeken naar Italiaans genieten in Apeldoorn? Dan bent u hier goed. Iedereen die ooit Italiaanse gerechten geproefd heeft, weet het al: Italiaanse dineren blijft altijd lekker genieten. Hieronder staat een lijst opgenomen met ideeen om overheerlijk Italiaans te genieten in Apeldoorn. Bellissimo!


Italiaans restaurant Apeldoorn
Italiaans restaurant Apeldoorn

Italiaans eten in Apeldoorn 2018

Heerlijk uit eten in oktober of november 2018? Apeldoorn kent erg veel gelegenheden waar je prima Italiaans kunt eten. Je vindt er meer dan vier pizzeria's. Er zijn minstens zeven plekken gespecialiseerd in Italiaans eten.

Wat vertellen fijnproevers over de Italiaanse belevenis in Apeldoorn

Hieronder enkele recente ervaringen van één van de Italiaanse restaurants in Apeldoorn. Dit zeggen klanten over Italiaans restaurant Ristorante Da Vinci (gemiddelde beoordeling: 8.1) in Apeldoorn:

 • (Cijfer: 8) Een week of 4 geleden spontaan binnengelopen, aangezien andere Italiaanse restaurants 'vol' zaten. Da Vinci heeft een wat luxere uitstraling en we waren met twee kleintjes dus dan stap je sneller een gewone pizzeria binnen. Ook bij Da Vinci bleken alle tafels gereserveerd, maar we konden van 18:00u tot19:00u nog wat eten. De beetgare spaghetti met een gewone tomatensaus en parmesan was heerlijk en ook de pizza's erg goed. We voelden ons niet gepushed door de tijd en de bediening was prima. Morgen gaan we weer.
 • (Cijfer: 9.5) Op een heerlijk rustige dinsdagavond is het bij Da Vinci supergoed toeven. Het eten (hertenrugfilet in rode port saus en een tortellini) was heerlijk, de sfeer romantisch en de service uitstekend. Tip: prosecco. Conclusie: een aanrader!
 • (Cijfer: 9.4) Heerlijk glutenvrij gegeten. Glutenvrije pasta gerechten zijn altijd aanwezig, mocht je een pizza willen moet het minstens 1 dag van tevoren aangegeven worden omdat de het deeg moet rijzen. De pizza was heerlijk - echt vers! De service en sfeer ook heel goed. Zeker een aanrader!
 • (Cijfer: 9.4) (12-10) Bij toeval binnengelopen. Sfeer is huiselijk en zeer prettig. Bediening spontaan en enthousiast. Het eten is heerlijk en je merkt dat het met liefde is bereidt. Verse groenten en heerlijk mals vlees. Kortom, wanneer we in Apeldoorn zijn is dit zeker de reden om hier te gaan eten.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Apeldoorn? Kijk dan eens bij:

Italiaans: veel meer dan alleen heerlijke pizza

Als men Italiaans dineren hoort, denken de meeste mensen het eerst aan pizza. De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Apeldoorn zijn er diverse goede pizzeria's, waar men uiteenlopende pizza's bakt. Karakteristiek is de ronde bodem van deeg met een gevarieerde topping. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Quattro Formaggi, Salami en Margherita pizza. En ook zijn de Italiaanse pasta's bekend. Met name Macroni, Spaghetti, Tortellini, Ravioli en Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn hierbij de smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt met verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, basilicum en oregano.

Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Bekende Italiaanse gerechten zijn onder meer Osso Bucco, Frutti di Mare, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, pesto, frittata en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kent iedereen de Italiaanse wijnen en het Italiaanse ijs.

Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere Italiaanse lekkernijen zijn ook te proeven in Apeldoorn.

Italiaans restaurant in Apeldoorn

Er zijn vele Italiaanse restaurants in Apeldoorn. Hieronder enkele van deze restaurants.

 • La Niche
  Soerenseweg 4b
  7314 CC Apeldoorn
 • Ristorante Da Vinci
  Van Kinsbergenstraat 9
  7311 BL Apeldoorn
 • Mediterrance
  Marktstraat 4
  7311 LH Apeldoorn
 • Sardegna
  Van Kinsbergenstraat 7
  7311 BL Apeldoorn
 • Roberto's Pizza & Grill
  Vestalaan 8
  7321 DG Apeldoorn
 • Ristorante Roma
  Hoofdstraat 166-4b
  7311 BC Apeldoorn
 • Pibia
  Beekpark 30
  7311 BZ Apeldoorn
 • Frank en An
  Asselsestraat 154
  7311 EV Apeldoorn
 • Calimero
  Stationsplein 52
  7311 NZ Apeldoorn
 • Restaurant Orange
  Het Rietveld 8
  7321 CT Apeldoorn

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Apeldoorn op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Apeldoorn? Op onderstaande kaart van Apeldoorn en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Apeldoorn - Restaurants in het nieuws

Stilte voor de Italiaanse storm in Omnisport Apeldoorn
Het was dit weekeinde nog de stilte voor de storm, maar vanaf vandaag wordt Omnisport Apeldoorn langzaamaan Italiaans grondgebied. De komende dagen wordt het er een mierenhoop, als zo'n duizend mensen er hun weg proberen te vinden. Donderdag  ...
bron: www.destentor.nl
FF Eten in Apeldoorn: mix van Starbucks, La Place en Subway
FF Eten richt zich op de kritische, drukke consument die snel een gezonde maaltijd wil nuttigen, in het restaurant of om mee te nemen. De vestiging in Apeldoorn is een pilot, de bedoeling is om bij succes het concept als franchise uit te rollen.
bron: www.destentor.nl
Hof van Twello opent (weekend)restaurant
TWELLO - Bij de Hof van Twello kan met ingang van vrijdag 27 mei worden gedineerd in een restaurant dat in een kas is ingericht. Voorlopig kunnen belangstellenden hier alleen op vrijdag en zaterdag na 17.00 uur terecht. Op het menu staan vlees- en  ...
bron: www.destentor.nl
Apeldoorn wordt verrast in Amsterdam met 'An Evening With Jean Pierre'
Uit alle nieuwsgierigheid hebben ik en mijn partner de stoute schoenen aangetrokken, want wat lopen wij in Apeldoorn mis, was mijn gedachte. In het restaurant aangekomen worden we door de gastvrouw Miss ZsaZsa gelijk met alle warmte ontvangen,  ...
bron: www.apeldoorndirect.nl
Vind uw Italiaans Restaurant