Italiaans restaurant Bergen op Zoom - Geniet van de Italiaanse keuken

Zoeken naar Italiaans uit eten in Bergen op Zoom? Dan bent u hier aan het juiste adres. Italiaans eten blijft heerlijk. In Bergen op Zoom kunt u wat dat betreft uitstekend terecht. Hier vindt u een overzicht van ideeen om heerlijk Italiaans te dineren in een restaurant in Bergen op Zoom of omgeving. Geniet ervan!


Italiaans restaurant Bergen op Zoom
Italiaans restaurant Bergen op Zoom

Italiaans eten Bergen op Zoom 2021

In Bergen op Zoom zijn meerdere Italiaanse eetgelegenheden. Er zijn minimaal vier restaurants helemaal gespecialiseerd in Italiaans eten.

Fijnproevers over Italiaans eten in Bergen op Zoom

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de Italiaanse restaurants in Bergen op Zoom.

Dit zeggen mensen over Italiaans restaurant Ristorante Amore Mio (gemiddelde beoordeling: 8.3) in Bergen op Zoom:

 • (Cijfer: 8.1) Vooral de kikkerbillen zijn heerlijk. Goede sfeer en zeer vriendelijke eigenaar en kok. Komen er al jaren en het eten is zeer lekker en betaalbaar. Wel even over Turks-voetbal praten, dat scheelt met de sfeer. Zijn verhuisd van Bergen op Zoom naar Apeldoorn, maar komen geregeld terug om Italiaans te eten!
 • (Cijfer: 8) Goede prijs-kwaliteit verhouding. Personeel is erg aardig en heeft het beste met de klant voor. Niets is teveel. We gaan hier vaak eten en altijd met plezier!!
 • (Cijfer: 7.7) Lekker eten en gezellige sfeer.
 • (Cijfer: 8.8) Uitstekend restaurant met Italiaanse nostalgische muziek op de achtergrond. Zowel de voor- als de hoofdgerechten zijn prima van kwaliteit. Omdat een hoofdgerecht nogal veel is en veel van hetzelfde, bestel ik vaak in plaats van een hoofdgerecht, twee voorgerechten. De vissoep is er heel lekker en ook de aubergine is goed. De bediening is attent en vriendelijk. Jammer dat niet veel mensen kiezen voor dit restaurant, maar na deze recensie, zal het er wel drukker worden, dus wacht niet langer met een etentje in dit uitstekende Italiaanse restaurant.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Bergen op Zoom? Kijk dan eens bij:

Italiaans eten: niet alleen pizza's

De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Bergen op Zoom zijn er diverse pizzeria's, waar men smakelijke pizza's klaarmaakt. Karakteristiek van de pizza is de ronde bodem van deeg met een gevarieerde topping. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, tomaten, olijven of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Quattro Formaggi, Salami en Margherita pizza. Naast de pizza, zijn de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Macroni, Spaghetti en Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn hierbij de extra smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt van verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, Italiaanse kazen en oregano.

Maar Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn o.a. Osso Bucco, Frutti di Mare, Risotto, Zabaglione, scroppino, minestronesoep, frittata en Caponata.

Naast de Italiaanse gerechten, kent iedereen de beroemde Italiaanse koffie (espresso), heerlijke wijnen en het beroemde Italiaanse ijs. Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere Italiaanse lekkernijen zijn ook te eten in de Italiaanse restaurants , die te vinden zijn in Bergen op Zoom.

Italiaans restaurant Bergen op Zoom

Er zijn meerdere Italiaanse restaurants in Bergen op Zoom. Hieronder noemen we enkele van de betere restaurants.

 • New York Pizza
  Steenbergsestraat 39
  4611 TD Bergen op Zoom
 • Casa di Pasta
  Sint-Catharinaplein 4
  4611 TS Bergen op Zoom
 • Opera Pizzeria & Grillroom
  Bosstraat 6
  4611 NC Bergen op Zoom
 • Napoli
  Kerkstraat 10
  4611 NV Bergen op Zoom
 • La Grotta
  Grote Markt 30a
  4611 NT Bergen op Zoom
 • Ristorante Il MacCherone
  Korte Bosstraat 9-9A
  4611 MA Bergen op Zoom
 • Roberto's Pizza
  Prins Hendrikstraat 2
  4615 HZ Bergen op Zoom
 • Ristorante Amore Mio
  Kremerstraat 5
  4611 TP Bergen op Zoom

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Bergen op Zoom op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Bergen op Zoom? Op onderstaande kaart van Bergen op Zoom en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map