Italiaans restaurant Bergen op Zoom - Geniet van de Italiaanse keuken

Zoeken naar Italiaans uit eten in Bergen op Zoom? Dan bent u hier aan het juiste adres. Italiaans eten blijft heerlijk. In Bergen op Zoom kunt u wat dat betreft uitstekend terecht. Hier vindt u een overzicht van ideeen om heerlijk Italiaans te dineren in een restaurant in Bergen op Zoom of omgeving. Geniet ervan!


Italiaans restaurant Bergen op Zoom
Italiaans restaurant Bergen op Zoom

Italiaans eten Bergen op Zoom 2019

In Bergen op Zoom zijn enkele Italiaanse eetgelegenheden. Er zijn minimaal drie restaurants helemaal gespecialiseerd in Italiaans eten.

Fijnproevers over Italiaans eten in Bergen op Zoom

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de Italiaanse restaurants in Bergen op Zoom.

Dit zeggen mensen over Italiaans restaurant Napoli (gemiddelde beoordeling: 8.4) in Bergen op Zoom:

 • (Cijfer: 9.4) Hallo, Wij zijn hier al een aantal keer geweest en iedere keer was het perfect! De sfeer is erg gezellig zeker als het wat drukker is (persoonlijke mening). De bediening doet het prima, wel lopen ze vaak druk heen en weer, maar dit is niet storend in mijn ogen. Er is een uitgebreide kaart en als je iets niet begrijpt leggen ze dit graag aan je uit. Prijs en kwaliteit is hier uitstekend in balans, je betaald er wel wat voor, maar het eten wat je ervoor krijgt is perfect! Onze aanrader qua voorgerecht is de plateau van verschillende worsten en de plateau van verschillende kazen. Als je snel even iets wil eten moet je hier niet binnenlopen. Dit is een restaurant waar je een hele avond kunt doorbrengen!
 • (Cijfer: 7.8) Al jaren kom ik hier en iedere keer is het eten top. Niet goedkoop maar wel erg lekker.
 • (Cijfer: 9.5) Gewoon top, kom er al jaren.
 • (Cijfer: 9.6) Le meilleur restaurant italien que nous ayons fait! Pour commencer nous avons reçu une petite mise en bouche, bruschetta. Ensuite les menus, les entrées et plats sont copieux, aliments frais et juste cuisson,nous n'avons pas su prendre de dessert tellement nous avions bien mangé, mais avons pris un bon café avec biscuits et chocolat. J'ai pris les pâtes au parmesan et whisky flambé, un délice et quel spectacle! Le service est assez froid et le déco typiquement italienne mais le personnel est extrêmement gentil, le service est rapide. Les toilettes sont propres. 100€ pour deux, apéro, vin, eau, entrées, plats, cafés et mignardises, extrêmement raisonnable vu la qualité des plats. Ce restaurant vaut le détour et je le recommande vivement.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Bergen op Zoom? Kijk dan eens bij:

Italiaans eten: niet alleen pizza's

De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Bergen op Zoom zijn er diverse pizzeria's, waar men smakelijke pizza's klaarmaakt. Karakteristiek van de pizza is de ronde bodem van deeg met een gevarieerde topping. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, tomaten, olijven of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Quattro Formaggi, Salami en Margherita pizza. Naast de pizza, zijn de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Macroni, Spaghetti en Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn hierbij de extra smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt van verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, Italiaanse kazen en oregano.

Maar Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn o.a. Osso Bucco, Frutti di Mare, Risotto, Zabaglione, scroppino, minestronesoep, frittata en Caponata.

Naast de Italiaanse gerechten, kent iedereen de beroemde Italiaanse koffie (espresso), heerlijke wijnen en het beroemde Italiaanse ijs. Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere Italiaanse lekkernijen zijn ook te eten in de Italiaanse restaurants , die te vinden zijn in Bergen op Zoom.

Italiaans restaurant Bergen op Zoom

Er zijn een handjevol Italiaanse restaurants in Bergen op Zoom. Hieronder noemen we enkele van de betere restaurants.

 • Ristorante Amore Mio
  Kremerstraat 5
  4611 TP Bergen op Zoom
 • Napoli
  Kerkstraat 10
  4611 NV Bergen op Zoom
 • Roberto's Pizza
  Prins Hendrikstraat 2
  4615 HZ Bergen op Zoom
 • Ristorante Il MacCherone
  Korte Bosstraat 9-9A
  4611 MA Bergen op Zoom
 • New York Pizza
  Steenbergsestraat 39
  4611 TD Bergen op Zoom
 • La Grotta
  Grote Markt 30a
  4611 NT Bergen op Zoom
 • Opera Pizzeria & Grillroom
  Bosstraat 6
  4611 NC Bergen op Zoom

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Bergen op Zoom op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Bergen op Zoom? Op onderstaande kaart van Bergen op Zoom en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over horeca in Bergen op Zoom

Foodstoet begint in stadspark Bergen op Zoom
Het idee voor de Foodstoet is afkomstig van Martin Wattimena, als uitbater van Il Maccherone, het Italiaanse restaurant aan de Korte Bosstraat, een bekende Bergse ondernemer. Hij is ook de man achter het culinaire evenenement Buitengewoon Bergen op  ...
bron: www.bndestem.nl
'Versmarkt De Zeeland Bergen op Zoom 1 september open'
... mond van Piet Juten, de kersverse voorzitter van de VB. Intussen zit Slaats niet stil. De invulling van De Zeeland gaat door. Per 1 september opent er all-inclusive restaurant De Watertuin. Op bovenste verdieping neemt het 1.100 vierkante meter in ...
bron: www.bndestem.nl
Kinderen leren koken in Fort Smakelijk in Bergen op Zoom
BERGEN OP ZOOM - In en rond het sociale ontmoetingspunt en restaurant Fort Smakelijk in Bergen op Zoom is deze week Proefmei begonnen, een project voor leerlingen uit groep 8. Het doel is dat ze leren bewuster om te gaan met eten, smaak en geur.
bron: www.bndestem.nl
Drie dagen Foodstoet in Anton van Duinkerkenpark
Wattimena staat ook aan de wieg van Buitengewoon Bergen op Zoom , een maandelijks terugkerend culinair evenement waarbij lokale ondernemers zich presenteren. “Martin heeft daarnaast een eigen foodtruk, waarmee hij op festivals door het hele land staat ...
bron: www.nu.nl
Voormalig leider No Surrender heeft zich nog niet bij politie gemeld
Een dag eerder werd zijn woning in Bergen op Zoom doorzocht, maar Otto was zelf niet aanwezig. Otto wordt ervan verdacht dat hij de afgelopen jaren ''aanzienlijke bedragen'' crimineel verdiend geld heeft uitgegeven. Bij de huiszoeking is administratie ...
bron: www.nu.nl