Italiaans restaurant Capelle aan den IJssel - Italiaans genieten

Op zoek naar de Italiaanse keuken in Capelle aan den IJssel? Dan bent u hier aan het juiste adres. Iedereen die ooit echt Italiaans gegeten heeft, weet: Eten uit Italie is altijd genieten. En in Capelle aan den IJssel kunt u prima terecht. Op deze pagina van Italiaans Restaurant .info is een overzicht met suggesties om overheerlijk Italiaans te dineren in een restaurant of omgeving. Smakelijk eten!


Italiaans restaurant Capelle aan den IJssel
Italiaans restaurant Capelle aan den IJssel

Italiaans eten in Capelle aan den IJssel 2019

Lekker uit eten in juni of juli 2019? Capelle aan den IJssel zijn enkele restaurants waar je heerlijk Italiaans kunt eten. En er zijn minstens drie plekken gespecialiseerd in de Italiaanse keuken.

Wat vertellen ervaringsdeskundigen over Italiaans eten in Capelle aan den IJssel

Hieronder diverse recente ervaringen van één van de bekende Italiaanse restaurants in Capelle aan den IJssel. Dit wordt gezegd over Italiaans restaurant La Piazza (gemiddelde beoordeling: 8.8) in Capelle aan den IJssel:

 • (Cijfer: 8.4) Eten is lekker en het personeel is netjes. Ook bezorgen ze lekker snel!
 • (Cijfer: 10) Vandaag weer laten bezorgen, het smaakte weer top!
 • (Cijfer: 7.6) Voor het eerst hier gegeten en het is ons prima bevallen. Het restaurant was goed gevuld met - met name - vaste gasten. De kaart bevat zowel Italiaanse als Griekse gerechten. Daarom beide geprobeerd: Pasticcio en Giros speciaal. Voor herhaling vatbaar. We gaan dus zeker terugkomen bij La Piazza.
 • (Cijfer: 10) echt leuke en gezellige plek waar je inderdaad lekker kan eten.en het personeel is wel vriendelijk
 • (Cijfer: 9.2) Wij missen de pizza pollo, sinds wij verhuisd zijn naar het noorden. Tot op heden hebben wij nog geen vergelijkbare versie kunnen vinden...
 • (Cijfer: 8.3) Weer gegeten bij La Piazza. De kaart is ruim gesorteerd met zowel Italiaanse als Griekse gerechten. De gerechten zijn altijd goed van smaak. Verwacht echter geen culinaire hoogstandjes. De prijzen zijn redelijk. Alleen de wijnen zijn relatief duur: € 8,50 voor een karafje met een halve liter wijn. De bediening is vriendelijk. Als het druk met afhalen is, moeten de bestellingen vanuit het restaurant wat langer wachten. Begrijpelijk, maar wellicht kan hiervoor een kleine tegemoetkoming worden aangeboden: een drankje? Samenvattend: het is goed eten en toeven bij La Piazza.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Capelle aan den IJssel? Kijk dan eens bij:

Italiaans: niet alleen heerlijke pizza's

De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Typische ingrediënten van een pizza zijn kaas, olijven, champignons, diverse groenten of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Salami en Margherita pizza. Ook bekend is de Calzone, de opgevouwen pizza. Maar ook zijn de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Macroni, Canneloni, Spaghetti, Tortellini en Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn daarbij de smaakmakers. Typische Italiaanse smaken komen van ingrediënten als olijfolie, basilicum en oregano.

Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn bijvoorbeeld Osso Bucco, Risotto, scroppino, minestronesoep en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kan niemand heen om de wereldberoemde Italiaanse koffie (met name de onweerstaanbare espresso), heerlijke wijnen en het beroemde Italiaanse ijs.

Vrijwel al deze Italiaanse lekkernijen zijn ook te eten in Capelle aan den IJssel.

Italiaans restaurant in Capelle aan den IJssel

Er zijn een handjevol Italiaanse restaurants in Capelle aan den IJssel. Hieronder noemen we een selectie van enkele aanraders.

 • Mediterraanse Chef
  Stadsplein 4
  2903 HH Capelle aan den IJssel
 • La Stagione
  Hollandsch Diep 55a
  2904 EP Capelle aan den IJssel
 • Piccola Italia
  Hollandsch Diep 2a
  2904 ER Capelle aan den IJssel
 • La Piazza
  Slotplein 129
  2902 HR Capelle aan den IJssel

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Capelle aan den IJssel op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Capelle aan den IJssel? Op onderstaande kaart van Capelle aan den IJssel en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Capelle aan den IJssel

Een 86-jarige vrouw uit Zwolle is zaterdagmiddag overleden nadat ze met haar ...
De politie en hulpdiensten werden gealarmeerd door een voorbijganger die de vrouw had aangetroffen. Pogingen om haar te reanimeren waren tevergeefs. De precieze toedracht van het ongeluk is niet duidelijk, maar volgens de politie is de vrouw zelf  ...
bron: nieuws.nl
Bekent Joran van der Sloot hier de moord op Natalee?
Op allerlei Amerikaanse media doken woensdag beelden op van een kort, maar openhartig interview met Joran van der Sloot. Het gaat om een gesprek met de Nederlandse misdaad verslaggever Jon van den Heuvel en het lijkt erop dat Joran, die  ...
bron: www.metronieuws.nl
Vier de kerst bij Indonesisch restaurant Rasa Sayang!
CAPELLE AAN DEN IJSSEL - Je ziet genoeg Oosterse restaurants . Maar waar kun je nog traditioneel Indonesisch eten? Rasa Sayang in Capelle aan den IJssel staat bekend om haar specialiteiten, en biedt onder andere een heerlijk Javaans buffet.
bron: www.dichtbij.nl
Live jazzmuziek bij In den Boekenkast op vrijdag 13 mei
Vrijdag 13 mei is er weer een optreden met live jazzmuziek bij restaurant -grandcafé In den Boekenkast. Rond 22.00 uur wordt In den Boekenkast omgetoverd tot ...
bron: capelle.ijsselenlekstreek.nl
Baby komt ter wereld in tankstation Capelle aan den IJssel
Een vrouw is donderdagmiddag in een tankstation op de Capelseweg in Capelle aan den IJssel bevallen van een dochtertje. De hoogzwangere was met haar partner op weg naar het Erasmus Medisch Centrum, maar het stel realiseerde zich onderweg dat  ...
bron: www.nu.nl