Italiaans restaurant Den Haag

U bent op zoek naar Italiaanse lekkernijen in Den Haag? Op deze website vindt u precies wat u zoekt. Iedereen die ooit Italiaanse gerechten geproefd heeft, weet: Italiaans eten blijft altijd genieten. In Den Haag kunt u wat dat betreft terecht. Hieronder vindt u een lijst te vinden met suggesties om echt Italiaans te eten in Den Haag. Smakelijk eten!


Italiaans restaurant Den Haag
Italiaans restaurant Den Haag

Italiaans eten Den Haag 2019

In Den Haag zijn vele Italiaanse eetgelegenheden. Er zijn minstens negen pizzeria's, waar je terecht kunt voor diverse pizza's. En er zijn minimaal tien restaurants in Den Haag helemaal gespecialiseerd in Italiaans eten.

Klanten over Italiaans dineren in Den Haag

Hieronder diverse recente beoordelingen van één van de bekendere Italiaanse restaurants in Den Haag.

Dit wordt gezegd over Italiaans restaurant L'Oro di Napoli (beoordeling: 9.5) in Den Haag:

 • (Cijfer: 10) Prima restaurant. Heerlijk eten, uitstekende bediening en gezellige sfeer.
 • (Cijfer: 9) Super lekkere pizza, een van de lekkerste in Den Haag, mooie sfeer en een bediening die begrip en geduld heeft voor kleine rondlopende kinderen.
 • (Cijfer: 10) The best pizza I have ever ate! Fresh, good quality ingredients, nice staff. Although I would recommend that they would offer something for kids to do while they are waiting for pizza. It is very busy so it is quit stresseful to be there with small children. However staff was very friendy. On top of it it is a dog friendly restaurant! Will go back for sure!!!!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Den Haag? Kijk dan eens bij:

Italiaans: niet alleen heerlijke pizza's

Als men over Italiaans dineren hoort, denken de meeste mensen het eerst aan pizza. De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Den Haag zijn er diverse pizzeria's, waar men smakelijke pizza's bakt. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, tomaten, salami, diverse groenten of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Quattro Formaggi, Napoletana, Salami en Margherita pizza. Ook bekend is de Calzone, de pizza die opgevouwen is.

Naast de pizza, zijn ook de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Spaghetti, Ravioli en uiteraard de Lasagne. De sauzen zijn hierbij de smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt met verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, Italiaanse kazen en oregano.

Maar Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn bijvoorbeeld Saltimbocca, Osso Bucco, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, scroppino en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kan niemand heen om de beroemde Italiaanse koffie (met name de onweerstaanbare espresso), Italiaanse wijnen en het beroemde Italiaanse ijs.

Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere lekkernijen zijn ook te proeven in Den Haag.

Italiaanse restaurants in Den Haag

Er zijn erg veel Italiaanse restaurants in Den Haag. Hieronder enkele van deze restaurants.

 • Very Italian Pizza
  Kettingstraat 13-15
  2511 AM Den Haag
 • Aroma
  Bagijnestraat 6
  2511 CK Den Haag
 • Sapori D'Italia
  Javastraat 7
  2585 AB Den Haag
 • Restaurant Giuliano
  Schoolstraat 13a
  2511 AW Den Haag
 • Il Vesuvio
  Laan van Meerdervoort 14
  2517 AK Den Haag
 • La Lanterna
  Dagelijkse Groenmarkt 36
  2513 AL Den Haag
 • Vino e Cucina
  Parkstraat 37
  2514 JD Den Haag
 • Giorgio
  Savernin Lohmanplein 12
  2566 AC Den Haag
 • Prosecco
  Stevinstraat 126a
  2587 ER Den Haag
 • Vapiano
  Buitenhof 45-51
  2513 AH Den Haag

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Den Haag op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Den Haag? Op onderstaande kaart van Den Haag en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Den Haag - Restaurant in het nieuws

Haags restaurant Mama Kelly gaat uitbreiden naar de grote steden
Mama Kelly 2 Eigenaren Rein en Willemien Rambaldo slaan de handen ineen met horecaondernemers Singha Witteman en Bas Bloemink om nieuwe vestigingen te openen. Als eerste stad wordt gedacht aan Amsterdam. De Haagse vestiging in het  ...
bron: denhaagfm.nl
AB InBev krijgt toestemming voor overname SABMiller
... bijna de hele Europese divisie van SABMiller verkocht, waardoor die vrees is weggenomen, concludeerde Brussel dinsdag. In het kader van de megabierfusie werden onder meer Grolsch en het Italiaanse Peroni verkocht aan het Japanse Asahi. ... 2 uur ...
bron: www.nu.nl
Restaurant tegen voedselverspilling opent tweede vestiging in Den Haag
Restaurant Instock in Amsterdam, het restaurant dat voedselverspilling tegen gaat, breidt uit naar Den Haag . Deze zomer opent het restaurant een tweede vestiging aan de Buitenhof 36. In het restaurant worden producten geserveerd die in de supermarkt  ...
bron: www.missethoreca.nl
Partij is achterhaald vehikel democratie
Maar het waren niet de gewelddadige opstanden in deze revolutiegolf die 1848 kenmerkten. Door de vrijheid van vereniging, vergadering en drukpers, die werden afgedwongen in onder andere Frankrijk en in het Duitse en Italiaanse cultuurgebied, barstte  ...
bron: www.volkskrant.nl
Italiaanse maffiabaas opgepakt in Den Haag
Een Italiaanse maffiabaas is donderdag 12 mei opgepakt in Den Haag , meldt Europol. De man was al 15 jaar op de vlucht. De Italiaan wist in 2001 te vluchten, ondanks de veiligheidsdiensten die hem in de gaten hielden. Onlangs werd hij gelokaliseerd in  ...
bron: www.ad.nl