Italiaans restaurant Heerlen - Geniet van de Italiaanse keuken

Zoeken naar de betere Italiaanse restaurants in Heerlen? Op deze website geven we u de enkele van de beste Italiaanse restaurants in Heerlen. Italiaans eten blijft heerlijk. Hieronder vindt u een lijst opgenomen met ideeen om overheerlijk Italiaans te genieten in een Italiaans restaurant. Eet smakelijk!


Italiaans restaurant Heerlen
Italiaans restaurant Heerlen

Italiaans eten Heerlen 2019

Heerlen zijn meerdere plaatsen waar je lekker Italiaans kunt eten. Er zijn meer dan zes restaurants in Heerlen gespecialiseerd in Italiaans eten.

Wat vertellen fijnproevers over Italiaans eten in Heerlen

Hieronder enkele recente ervaringen van één van de bekendere Italiaanse restaurants in Heerlen.

Dit wordt gezegd over Italiaans restaurant Enzo (beoordeling: 9.7) in Heerlen:

 • (Cijfer: 10) Super goed eten! Enzo is echter geen restaurant, dus reserveren is onmogelijk. Er kan telefonisch besteld worden en het bestelde eten kan worden afgehaald. Alles smaakt heerlijk, pizza's, pasta's, broodjes, salades en oprechte vriendelijke mensen! Niets negatiefs te melden.
 • (Cijfer: 10) ENZO heeft geen bezorgservice dus de info die hierboven vermeld staat is niet correct. Het is een afhaalzaak waar heerlijke Italiaanse gerechten gemaakt worden, pasta's, pizza's, salades, broodjes etc. Van tevoren telefonisch bestellen is wel aan te raden, maar is geen must. Het eten is top! Eigenaren en personeel ook altijd even aardig. Ik kom er al jaren net zoals vele bewoners uit mijn buurt, dus dat zegt genoeg. Ga zo door Enzo en team!
 • (Cijfer: 9.5) Zeer goede ervaring diverse malen geweest. Vriendelijke bediening. Goede waar mooi geprijst. Aanrader.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Heerlen? Kijk dan eens bij:

Italiaans: veel meer dan alleen heerlijke pizza's

De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Typische ingrediënten van een pizza zijn kaas, salami, olijven, diverse groenten of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Quattro Formaggi, Salami en Margherita pizza.

Naast de pizza, zijn ook de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Spaghetti, Tortellini en Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn hierbij de smaakmakers. Typische Italiaanse smaken komen van ingrediënten als olijfolie, Italiaanse kaas en oregano.

Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Bekende Italiaanse gerechten zijn onder meer Osso Bucco, Risotto, Zabaglione, pesto, scroppino en Caponata.

Naast de Italiaanse gerechten, kan niemand heen om de heerlijke Italiaanse wijnen en het Italiaanse softijs. De beroemdste Italiaanse wijn is de Chianti, uit de streek gelegen in Toscane. Vrijwel al deze Italiaanse lekkernijen zijn ook te proeven in Heerlen.

Italiaanse restaurants Heerlen

Er zijn diverse Italiaanse restaurants in Heerlen. Hieronder een selectie van enkele van de betere restaurants.

 • De Poort van Herle
  Stationstraat 22
  6411 NH Heerlen
 • Fresco Pasta Bar
  Pancratiusstraat 6
  6411 KB Heerlen
 • Da Peco
  Geleenstraat 17
  6418 AX Heerlen
 • La Passione
  Pancratiusstraat 5
  6411 KB Heerlen
 • La Bella Sera
  Bongerd 21 A
  6411 JL Heerlen
 • L'Incontro
  Willemstraat 5
  6411 KX Heerlen
 • Enzo
  Benzenraderweg 99
  6417 SK Heerlen
 • Il Castello
  Geleenstraat 18
  6411 HS Heerlen
 • Alanya
  Willemstraat 29
  6411 KX Heerlen
 • Ristorante Da Nando
  Valkenburgerweg 21
  6411 BM Heerlen

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Heerlen op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Heerlen? Op onderstaande kaart van Heerlen en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Heerlen - Restaurant in het nieuws

Hotelvleugel Van der Valk in Heerlen wordt gesloopt - 1Limburg
Die worden de eerste weken met een shuttlebus naar het centrum van Heerlen vervoerd, waar ze een restaurant naar keuze kunnen bezoeken. Als het tijdelijke restaurant opent, stopt de shuttleservice. De brand die tijdens werkzaamheden op 21 januari  ...
bron: www.1limburg.nl
Unieke denkkracht in elke ruimte
In die fase hebben mijn ouders een goed restaurant neergezet en het aantal kamers uitgebreid. Toen ik twaalf jaar oud was, hebben zij het zelfs aangedurfd om een overdekt verwarmd zwembad te laten aanleggen – dat had niemand in Twente! Hotelgasten  ...
bron: www.hospitality-management.nl
Elf tips over neergestoken krantenbezorgster Rotterdam
Bij de politie zijn elf tips binnengekomen over de man die vrijdag in Rotterdam een krantenbezorgster neerstak. De zaak kwam dinsdagavond aan de orde in het tv-programma Opsporing Verzocht. Vermoedelijk gaat het om een getinte man van tussen de 20  ...
bron: www.nu.nl
Dief van restaurantkluis vol in beeld - 1Limburg
Een man die onlangs een kluis wegsleepte uit een restaurant in Heerlen , is gefilmd door een bewakingscamera. De diefstal gebeurde op 21 april, maar de politie heeft het beeld nu pas vrijgegeven. Rondsnuffelen Te zien is een man die in het horecapand  ...
bron: www.1limburg.nl
Willem-Alexander laat zich omscholen tot piloot Boeing 737
Koning Willem-Alexander laat zich in 2017 omscholen als piloot. Hij heeft nu een brevet voor de Fokker 70, maar wil de Boeing 737 onder de knie krijgen. De Rijksvoorlichtingsdienst RVD bevestigt dat na een bericht van de site Aviationwatch.
bron: www.nu.nl