Italiaans restaurant Hilversum - De Italiaanse keuken in Nederland

U bent op zoek naar een Italiaans restaurant in Hilversum? Dan bent u hier op het juiste adres. Italiaans eten is overheerlijk. Op deze pagina van Italiaans Restaurant .info vindt u een overzicht met suggesties om overheerlijk Italiaans te genieten in Hilversum. Bellissimo!


Italiaans restaurant Hilversum
Italiaans restaurant Hilversum

Italiaans eten in Hilversum 2019

In Hilversum zijn erg veel Italiaanse eetgelegenheden. Er zijn meer dan tien gelegenheden gespecialiseerd in de Italiaanse keuken.

Wat vertellen fijnproevers over Italiaans uiteten in Hilversum

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de bekendere Italiaanse restaurants in Hilversum. Deze reacties ontvingen we over Italiaans restaurant La Passione di Basilicata (gemiddelde beoordeling: 8.6) in Hilversum:

 • (Cijfer: 9.8) In het restaurant vanavond Lasagna gegeten. Heel vers en ontzettend lekker. De eigenaar en zijn vader zijn heel aardig en heel professioneel. De huiswijn is ook erg lekker.
 • (Cijfer: 9.3) Top eten! We hebben hier 2x besteld via thuisbezorgd. Het is echt een aanrader!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Hilversum? Kijk dan eens bij:

Italiaans eten is meer dan heerlijke pizza's

Als men over Italiaans gerecht praat, denken de meeste mensen als eerste aan pizza. De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Hilversum zijn er diverse goede pizzeria's, waar men diverse pizza's klaarmaakt. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, olijven, champignons, diverse groenten of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Salami en Margherita pizza.

Naast de pizza, zijn de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Spaghetti, Tortellini en uiteraard de Lasagne. De sauzen zijn tot slot de smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt van verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie en oregano.

Maar Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn onder meer Saltimbocca, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, scroppino, minestronesoep en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kent iedereen de beroemde Italiaanse koffie (espresso), Italiaanse wijnen en het Italiaanse ijs.

Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere lekkernijen zijn ook te proeven in de omgeving van Hilversum.

Italiaanse restaurants Hilversum

Er zijn erg veel Italiaanse restaurants in Hilversum. Hieronder enkele aanraders.

 • Fly Inn
  Noodweg 43
  1213 PW Hilversum
 • Glenn's Kitchen
  Larenseweg 21
  1221 CH Hilversum
 • Pizza & Pasta
  Kiesstraat 1
  8888 GX Hilversum
 • Mrs. Italy
  Diependaalselaan 380
  1215 KK Hilversum
 • La Passione di Basilicata
  Huizerstraat 4
  1211 BC Hilversum
 • Panini Mario
  Leeuwenstraat 74
  1211 EW Hilversum
 • Palermo
  Langestraat 55a
  1211 GV Hilversum
 • Il Porto
  Havenstraat 32
  1211 KM Hilversum
 • Ciao
  Hilvertsweg 119
  1214 JB Hilversum
 • Bella Italia
  Kampstraat 33
  1211 GD Hilversum

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Hilversum op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Hilversum? Op onderstaande kaart van Hilversum en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Hilversum

Roofkunst uit Tweede Wereldoorlog gevonden in museum Moskou
De kunstschat bevat onder meer beeldhouwwerken van de Italiaanse meesters Donatello, Luca della Robbia en Giovanni Pisano, meldt de publieke Duitse zender Deutschlandradio Kultur. Het Poesjkin-museum doet met Duitse hulp onderzoek naar  ...
bron: www.nu.nl
Minder treinen rond Schiphol door seinstoring
Vooral tussen Schiphol en Hilversum rijden er minder intercity's. Volgens de NS zijn de overige trajecten vooral zijdelings getroffen. Reizigers moeten volgens de NS rekening houden met een extra reistijd van 30 tot 60 minuten. De seinstoring is naar  ...
bron: www.nu.nl
Woonwinkel WoonXL opent pop-up stores in oude panden V&D
In de vroegere V&D's in Alphen aan den Rijn en Beverwijk komen grote pop-up stores onder de naam WoonXL. Het gaat om tijdelijke woonwinkels die worden opgezet door wooncentrum De Zeehoek, een meubelverkoper uit het West-Friese Andijk.
bron: www.nu.nl
Een maand zonder cash: hoe gaat dat?
Op weg naar de redactie heb ik 20 minuten overstaptijd op station Hilversum . Tijd voor een kop koffie, maar de ...
bron: www.plusonline.nl
Top vernielde kerstboom restaurant Hilversum teruggebracht
HILVERSUM De top van één van de tien vernielde kerstbomen van restaurant VIDA is vandaag teruggebracht. De tien kerstbomen werden in de nacht van donderdag op vrijdag allemaal uit de grond getrokken. Van de grootste boom werd de bovenste helft  ...
bron: www.rtvnh.nl