Italiaans restaurant Hilversum - De Italiaanse keuken in Nederland

U bent op zoek naar een Italiaans restaurant in Hilversum? Dan bent u hier op het juiste adres. Italiaans eten is overheerlijk. Op deze pagina van Italiaans Restaurant .info vindt u een overzicht met suggesties om overheerlijk Italiaans te genieten in Hilversum. Bellissimo!


Italiaans restaurant Hilversum
Italiaans restaurant Hilversum

Italiaans eten in Hilversum 2022

In Hilversum zijn erg veel Italiaanse eetgelegenheden. Er zijn meer dan tien gelegenheden gespecialiseerd in de Italiaanse keuken.

Wat vertellen fijnproevers over Italiaans uiteten in Hilversum

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de bekendere Italiaanse restaurants in Hilversum. Deze reacties ontvingen we over Italiaans restaurant La Passione di Basilicata (gemiddelde beoordeling: 8.6) in Hilversum:

 • (Cijfer: 9.8) In het restaurant vanavond Lasagna gegeten. Heel vers en ontzettend lekker. De eigenaar en zijn vader zijn heel aardig en heel professioneel. De huiswijn is ook erg lekker.
 • (Cijfer: 9.3) Top eten! We hebben hier 2x besteld via thuisbezorgd. Het is echt een aanrader!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Hilversum? Kijk dan eens bij:

Italiaans eten is meer dan heerlijke pizza's

Als men over Italiaans gerecht praat, denken de meeste mensen als eerste aan pizza. De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Hilversum zijn er diverse goede pizzeria's, waar men diverse pizza's klaarmaakt. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, olijven, champignons, diverse groenten of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Salami en Margherita pizza.

Naast de pizza, zijn de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Spaghetti, Tortellini en uiteraard de Lasagne. De sauzen zijn tot slot de smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt van verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie en oregano.

Maar Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn onder meer Saltimbocca, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, scroppino, minestronesoep en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kent iedereen de beroemde Italiaanse koffie (espresso), Italiaanse wijnen en het Italiaanse ijs.

Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere lekkernijen zijn ook te proeven in de omgeving van Hilversum.

Italiaanse restaurants Hilversum

Er zijn erg veel Italiaanse restaurants in Hilversum. Hieronder enkele aanraders.

 • Panini Mario
  Leeuwenstraat 74
  1211 EW Hilversum
 • Mrs. Italy
  Diependaalselaan 380
  1215 KK Hilversum
 • Pizza & Pasta
  Kiesstraat 1
  8888 GX Hilversum
 • Palermo
  Langestraat 55a
  1211 GV Hilversum
 • La Passione di Basilicata
  Huizerstraat 4
  1211 BC Hilversum
 • Casa Di Lorenza
  Koninginneweg 88
  1211 AT Hilversum
 • Venezia
  Naarderstraat 59
  1211 AJ Hilversum
 • Fly Inn
  Noodweg 43
  1213 PW Hilversum
 • Buon Appetito
  Groest 7
  1211 CX Hilversum
 • Bella Italia
  Kampstraat 33
  1211 GD Hilversum

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Hilversum op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Hilversum? Op onderstaande kaart van Hilversum en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Hilversum

Oude Eurobioscoop Hilversum krijgt foodhal, café en bierbrouwerij
Horeca-ondernemer Kroon, bekend van onder meer restaurant De Jonghe Graef van Buuren, Zilt & Zo en Oh Lobo, wil in het pand een foodhal openen naar voorbeeld van De Hallen in Amsterdam. Kroon koopt het monumentale pand van de gemeente.
bron: foodclicks.nl
Woonwinkel WoonXL opent pop-up stores in oude panden V&D
In de vroegere V&D's in Alphen aan den Rijn en Beverwijk komen grote pop-up stores onder de naam WoonXL. Het gaat om tijdelijke woonwinkels die worden opgezet door wooncentrum De Zeehoek, een meubelverkoper uit het West-Friese Andijk.
bron: www.nu.nl
Een maand zonder cash: hoe gaat dat?
Op weg naar de redactie heb ik 20 minuten overstaptijd op station Hilversum . Tijd voor een kop koffie, maar de ...
bron: www.plusonline.nl
Jacht volleybalsters op olympisch ticket live bij de NOS
Bijna alle wedstrijden van de ploeg van de Italiaanse bondscoach Giovanni Guidetti beginnen om 8.30 uur Nederlandse tijd, alleen het laatste duel begint later. Het commentaar vanuit Tokio is van Maarten Tip. De analyse uit Hilversum komt van Manon Flier.
bron: nos.nl
Minder treinen rond Schiphol door seinstoring
Vooral tussen Schiphol en Hilversum rijden er minder intercity's. Volgens de NS zijn de overige trajecten vooral zijdelings getroffen. Reizigers moeten volgens de NS rekening houden met een extra reistijd van 30 tot 60 minuten. De seinstoring is naar  ...
bron: www.nu.nl