Italiaans restaurant Hilversum - De Italiaanse keuken in Nederland

U bent op zoek naar een Italiaans restaurant in Hilversum? Dan bent u hier op het juiste adres. Italiaans eten is overheerlijk. Op deze pagina van Italiaans Restaurant .info vindt u een overzicht met suggesties om overheerlijk Italiaans te genieten in Hilversum. Bellissimo!


Italiaans restaurant Hilversum
Italiaans restaurant Hilversum

Italiaans eten in Hilversum 2019

In Hilversum zijn erg veel Italiaanse eetgelegenheden. Er zijn meer dan tien gelegenheden gespecialiseerd in de Italiaanse keuken.

Wat vertellen fijnproevers over Italiaans uiteten in Hilversum

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de bekendere Italiaanse restaurants in Hilversum. Deze reacties ontvingen we over Italiaans restaurant Tiramisu by George (gemiddelde beoordeling: 8.6) in Hilversum:

 • (Cijfer: 9.7) Heerlijk en goed eten. Carpaccio zeer goed. Pasta’s en pizza’s ook! Absolute aanrader!
 • (Cijfer: 10) Een dag je Hilversum sluit ik altijd af bij mijn Favoriete restaurant Tiramisu By George. Waar je door een vast team vriendelijk ontvangen woord. En waar er naast Italiaans ook andere gerechten op het menu staan 👍
 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeten bij Tiramisu by George. De service was perfect en het eten smaakte goed. Verder was het mijn vriendin haar verjaardag en dat had ik alleen bij de reservering in een kleine comment gemeld maar meerdere staff-members kwamen haar feliciteren en we kregen zelfs nog een cadeautje van het huis. Super vriendelijke mensen en het eten smaakte goed. De eendenborst is een echte aanrader en de pizza was ook top. Dankjullie wel voor de service.
 • (Cijfer: 10) Wij hebben met kerst avond heerlijk gegeten. De service was goed en niet te formeel. Je kreeg bij hen het gevoel dat je alles kan vragen en aangeven. Voor dat ik kwam had ik al via de mail contact gehad en ik werd duidelijk / snel beantwoord. Bij aanvang in het restaurant wist de medewerker hier ook van af. Het eten is goed bereid en de porties zijn groot. Je komt niks te kort. De tussen tijden -tussen het voorgerecht, hoofd-nagerecht- was niet te lang en ook niet te kort. Het restaurant was sfeervol ingericht met een kerstboom en kerstlichtje op de tafel. Buiten was het ook versierd met kerst decoratie. Het is een intiem restaurant met een eigen parkeerplaats! Zeker de moeite waard om nog een keer er heen te gaan.
 • (Cijfer: 9) Wederom goed gegeten! En wederom heeft george een aangepaste maaltijd gemaakt zodat ik er met mijn voedsel allergieën ook zonder problemen heb gegeten.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Hilversum? Kijk dan eens bij:

Italiaans eten is meer dan heerlijke pizza's

Als men over Italiaans gerecht praat, denken de meeste mensen als eerste aan pizza. De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Hilversum zijn er diverse goede pizzeria's, waar men diverse pizza's klaarmaakt. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, olijven, champignons, diverse groenten of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Salami en Margherita pizza.

Naast de pizza, zijn de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Spaghetti, Tortellini en uiteraard de Lasagne. De sauzen zijn tot slot de smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt van verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie en oregano.

Maar Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn onder meer Saltimbocca, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, scroppino, minestronesoep en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kent iedereen de beroemde Italiaanse koffie (espresso), Italiaanse wijnen en het Italiaanse ijs.

Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere lekkernijen zijn ook te proeven in de omgeving van Hilversum.

Italiaanse restaurants Hilversum

Er zijn erg veel Italiaanse restaurants in Hilversum. Hieronder enkele aanraders.

 • Casa Di Lorenza
  Koninginneweg 88
  1211 AT Hilversum
 • Panini Mario
  Leeuwenstraat 74
  1211 EW Hilversum
 • Fly Inn
  Noodweg 43
  1213 PW Hilversum
 • Venezia
  Naarderstraat 59
  1211 AJ Hilversum
 • Bella Italia
  Kampstraat 33
  1211 GD Hilversum
 • La Passione di Basilicata
  Huizerstraat 4
  1211 BC Hilversum
 • Ciao
  Hilvertsweg 119
  1214 JB Hilversum
 • Restaurant Parc
  Havenstraat 58
  1211 KM Hilversum
 • Tiramisu by George
  Koninginneweg 101
  1211 AP Hilversum
 • Palermo
  Langestraat 55a
  1211 GV Hilversum

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Hilversum op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Hilversum? Op onderstaande kaart van Hilversum en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Hilversum

Roofkunst uit Tweede Wereldoorlog gevonden in museum Moskou
De kunstschat bevat onder meer beeldhouwwerken van de Italiaanse meesters Donatello, Luca della Robbia en Giovanni Pisano, meldt de publieke Duitse zender Deutschlandradio Kultur. Het Poesjkin-museum doet met Duitse hulp onderzoek naar  ...
bron: www.nu.nl
Minder treinen rond Schiphol door seinstoring
Vooral tussen Schiphol en Hilversum rijden er minder intercity's. Volgens de NS zijn de overige trajecten vooral zijdelings getroffen. Reizigers moeten volgens de NS rekening houden met een extra reistijd van 30 tot 60 minuten. De seinstoring is naar  ...
bron: www.nu.nl
Woonwinkel WoonXL opent pop-up stores in oude panden V&D
In de vroegere V&D's in Alphen aan den Rijn en Beverwijk komen grote pop-up stores onder de naam WoonXL. Het gaat om tijdelijke woonwinkels die worden opgezet door wooncentrum De Zeehoek, een meubelverkoper uit het West-Friese Andijk.
bron: www.nu.nl
Een maand zonder cash: hoe gaat dat?
Op weg naar de redactie heb ik 20 minuten overstaptijd op station Hilversum . Tijd voor een kop koffie, maar de ...
bron: www.plusonline.nl
Top vernielde kerstboom restaurant Hilversum teruggebracht
HILVERSUM De top van één van de tien vernielde kerstbomen van restaurant VIDA is vandaag teruggebracht. De tien kerstbomen werden in de nacht van donderdag op vrijdag allemaal uit de grond getrokken. Van de grootste boom werd de bovenste helft  ...
bron: www.rtvnh.nl