Italiaans restaurant Nieuwegein - Bellissimo!

Zoeken naar Italiaanse restaurants in Nieuwegein? Dan bent u op het juiste adres. Iedereen die ooit Italiaans geproefd heeft, weet: De Italiaanse keuken is genieten. In Nieuwegein kunt u terecht. Hier is een lijst opgenomen van suggesties om heerlijk Italiaans te eten in Nieuwegein of omgeving. Smakelijk eten!


Italiaans restaurant Nieuwegein
Italiaans restaurant Nieuwegein

Italiaans eten in Nieuwegein 2019

Nieuwegein kent een handjevol plekken waar je heerlijk Italiaans kunt eten. Er zijn minimaal twee plaatsen in Nieuwegein gespecialiseerd in Italiaans eten.

Wat vertellen ervaringsdeskundigen over de Italiaanse keuken in Nieuwegein

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de bekendere Italiaanse restaurants in Nieuwegein.

Deze reacties ontvingen we over Italiaans restaurant Italiano Vreeswijk (gemiddelde beoordeling: 6.8) in Nieuwegein:

 • (Cijfer: 8.6) Zeer goed, kom er al 25 jaar. Ik kwam hier altijd met mijn ouders, kom er nu met mijn kinderen. Je zit er gewoon met 4 personen, waarvan twee kinderen voor ongeveer €50,-a €60,- Daar krijg je goede kwaliteit en service voor. Waar vind je dat nog. Nog nooit iets slechts gegeten.
 • (Cijfer: 10) Altijd heerlijke pizza's en vriendelijke bediening.
 • (Cijfer: 7.5) Eten was heel lekker, bediening slecht. Laatste hap nog in de mond, bord werd meteen weggehaald. 3 Jonge mensen in de bediening, hielden constant in de gaten als een glas of bord leeg was. Als de een wegliep, Kwam de volgende meteen weer langs. Dessert moest ook meteen na de hoofdmaaltijd zodat de tafel zo snel mogelijk leeg was voor de volgende klant.
 • (Cijfer: 7) Weer eens twee pizza's besteld en weer snel geleverd. Hoe dat toch kan vanuit Vreeswijk naar Zuilenstein vraag ik me eerdere keer weer af. Kwaliteit goed. Alleen de artisjok was in de oven te droog geworden, ieder stukje weg kunnen gooien.
 • (Cijfer: 10) Was weer heerlijk de pizza en de voorgerechten zagen er prima uit en smaakte heerlijk, pizza net niet helemaal op en lekker mee naar huis genomen tot gauw.
 • (Cijfer: 9) Kom hier al van kleins af aan, heerlijk restaurant, vriendelijke bediening. Vooral de wat oudere Italiaan, hij maakt gezellig een praatje en na oog contact komt meneer direct vragen of alles naar wens is... Zo hoort het! Eten is altijd heerlijk.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Nieuwegein? Kijk dan eens bij:

Italiaans eten is meer dan alleen pizza

De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Typische ingrediënten van een pizza zijn kaas, tomaten, salami of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Salami en Margherita pizza. Ook bekend is de Calzone pizza, de pizza die opgevouwen is.

Naast de pizza, zijn de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Canneloni, Spaghetti, Tortellini, Ravioli en Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn daarbij de extra smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt van verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie en oregano.

Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Bekende Italiaanse gerechten zijn bijvoorbeeld Saltimbocca, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, pesto, minestronesoep, frittata en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kan niemand heen om de beroemde Italiaanse koffie (met name de onweerstaanbare espresso), heerlijke wijnen en het beroemde Italiaanse softijs.

Vrijwel al deze lekkernijen zijn ook te proeven in de Italiaanse restaurants , die te vinden zijn in Nieuwegein.

Italiaans restaurant in Nieuwegein

Er zijn enkele Italiaanse restaurants in Nieuwegein. Hieronder noemen we een selectie van enkele aanraders.

 • Italiano Vreeswijk
  Oude Sluis 7
  3433 ZC Nieuwegein
 • Foodspot Plettenburg
  Zeelandhaven 3C
  3433 PL Nieuwegein
 • Pauzini
  Laag Raadstede 8
  3431 LX Nieuwegein
 • De Middellandse Zee
  Winkelcentrum Galecop 3b
  3437 JV Nieuwegein
 • Piazza Pizza e Pasta
  Schakelstede 130
  3431 HE Nieuwegein
 • Steakhouse De Nijl
  Waardijnburg 10a
  3437 AR Nieuwegein
 • Pizza Grandi
  Walnootgaarde 44b
  3436 JC Nieuwegein

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Nieuwegein op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Nieuwegein? Op onderstaande kaart van Nieuwegein en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuwegein - Horeca in het nieuws

Heerlijk eten en Turkse gastvrijheid bij Kings Valley
NIEUWEGEIN - De Turkse keuken behoort tot een van de beste keukens van de wereld. De keuken is verfijnd en zeer gevarieerd. Met het kruidige en pittige eten zal er een culinaire wereld voor je open gaan. Kom de Turkse specialiteiten proeven bij Kings  ...
bron: www.dichtbij.nl
Afscheidsconcert voor Italiaanse tournee NAS
NIEUWEGEIN - Voor het Nieuwegeins Amateur Symfonieorkest naar Italië gaat geeft het een uitzwaaiconcert in De Kom, op zondag 9 oktober. In het programma van het concert is veel aandacht voor Hoornsolist Theo Schoonbrood. Hij studeerde Hoorn in  ...
bron: rtv9.nl
Drank in de winkel mag in Nieuwegein
Of een restaurant dat juist iets in de detailhandel wil doen. Tot nu toe staat de Drank- en Horecawet zulke mengvormen van winkel en horeca in de weg, hoewel de gemeente Nieuwegein een oogje dichtknijpt voor de wijnverkoop door de wereldwinkel.
bron: www.ad.nl
Nieuwegein thuisbasis van Fletcher World
Mercure-hotel Utrecht-Nieuwegein is overgenomen door Fletcher Hotels. Per 1 juli gaat het hotel verder als Fletcher Hotel- Restaurant Nieuwegein -Utrecht. Het hoofdkantoor van de hotelketen verhuist later ook naar hetzelfde complex aan de snelweg A2, net  ...
bron: www.missethoreca.nl
Binnenhof voert voor het eerst druk op richting Rusland over MH17
De druk op het kabinet zelf wordt ook opgevoerd om de Russen ter verantwoording te roepen. De Tweede Kamer wil nog vóór het herfstreces - dat op 15 oktober start -debatteren met premier Rutte over de uitkomsten van het strafrechtelijk onderzoek dat het ...
bron: www.volkskrant.nl