Italiaans restaurant Oss - Bellissimo!

U bent op zoek naar Italiaanse lekkernijen in Oss? Op deze website vindt u precies wat u zoekt. Iedereen die ooit Italiaans gegeten heeft, weet: Italiaans eten is altijd genieten. Op deze pagina van Italiaans Restaurant .info is een lijst opgenomen met suggesties om echt Italiaans te genieten in Oss of omgeving. Bellissimo!


Italiaans restaurant Oss
Italiaans restaurant Oss

Italiaans eten Oss 2021

Oss kent diverse Italiaanse eetgelegenheden. Je vindt er minstens vier pizzeria's. Er zijn meer dan twee gelegenheden gespecialiseerd in de Italiaanse keuken.

Wat zeggen fijnproevers over de Italiaanse belevenis in Oss

Hieronder diverse recente ervaringen van één van de bekendere Italiaanse restaurants in Oss. Dit wordt gezegd over Italiaans restaurant Da Tommaso (gemiddelde beoordeling: 9.4) in Oss:

 • (Cijfer: 6.4) Er is een goede kok. In deze ambiance weet hij een gerecht klaar te zetten dat ruimschoots voldoet aan de prijs/kwaliteit verhouding. De service was voortreffelijk. Vriendelijk, bekwaam en de juiste tact. Dat was voor de andere helft van de bediening, naar ons gevoel, niet het geval. Dat we achteraf ook nog te maken bleken te hebben met een miscommunicatie (dat het voorgerecht gehalveerd kon worden en dien ten gevolge ook enige reductie op de normale prijs), zien wij als reden om dit restaurant niet als top aan te bevelen bij vrienden en kennissen. De prijs bij het afrekenen bleek dezelfde prijs die gewoon op de kaart staat. Je voelt je als klant in het ooitje genomen en als uitbater is dit iets dat je ten alle tijden tracht te voorkomen. Bij bezoekers als ons valt dit in ieder geval niet goed.
 • (Cijfer: 9.9) Heerlijk pizza’tje gegeten samen met een goed flesje rode wijn.. Personeel was zeer vriendelijk. Tot snel.
 • (Cijfer: 9.8) Een paar weken geleden wezen eten, zeer te spreken over dit restaurant! Het eten is vers en met aandacht bereid. De bediening is vriendelijk en behulpzaam. Ook een keer afgehaald, was helemaal top. Je kan merken dat de eigenaars hier passie voor hebben. Wij komen zeker terug.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Oss? Kijk dan eens bij:

Italiaans eten: niet alleen heerlijke pizza

Als men over Italiaans gerecht hoort, denken de meeste mensen als eerste aan pizza. De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Oss zijn er diverse goede pizzeria's, waar men smakelijke pizza's bakt. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, tomaten, olijven, champignons of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Salami en Margherita pizza. Ook bekend is de Calzone pizza, de opgevouwen pizza.

Naast de pizza, zijn de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Spaghetti, Ravioli en Lasagne. De sauzen zijn tot slot de extra smaakmakers. Typische Italiaanse smaken komen van ingrediënten als olijfolie, Italiaanse kaas, basilicum en oregano.

Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Bekende Italiaanse gerechten zijn onder meer Saltimbocca, Osso Bucco, Frutti di Mare, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, scroppino, minestronesoep en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kan uiteraard niemand heen om de wereldberoemde Italiaanse koffie (espresso), Italiaanse wijnen en het Italiaanse softijs.

Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere lekkernijen zijn ook te proeven in de restaurants , die te vinden zijn in Oss.

Italiaans restaurant Oss

Er zijn meerdere Italiaanse restaurants in Oss. Hieronder noemen we enkele van de betere restaurants.

 • Amici d'Italia
  Houtstraat 2d
  5341 GG Oss
 • Pizzeria Brigantino
  Kruisstraat 23
  5341 HA Oss
 • Monterosso
  Walstraat 60
  5341 CK Oss
 • Da Tommaso
  Peperstraat 10
  5341 CZ Oss
 • Da Antonio
  Heuvel 22B
  5341 CW Oss
 • Rossetti
  Hooghuisstraat 32
  5341 CE Oss
 • Italia Qualita
  Spoorlaan 34
  5348 KB Oss
 • New York Pizza
  De Wal 14
  5314 EH Oss

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Oss op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Oss? Op onderstaande kaart van Oss en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map