Italiaans restaurant Roosendaal

Zoeken naar Italiaans proeven in Roosendaal? Dan bent u aan het juiste adres. Iedereen die ooit Italiaans geproefd heeft, weet: Italiaans eten blijft genieten. En in Roosendaal kunt u wat dat betreft prima terecht. Hier staat een overzicht van suggesties om heerlijk Italiaans te genieten. Geniet ervan!


Italiaans restaurant Roosendaal
Italiaans restaurant Roosendaal

Italiaans eten in Roosendaal 2021

In Roosendaal zijn enkele Italiaanse eetgelegenheden. Er zijn minimaal een restaurants in Roosendaal gespecialiseerd in Italiaans eten.

Wat zeggen ervaringsdeskundigen over de Italiaanse belevenis in Roosendaal

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de Italiaanse restaurants in Roosendaal.

Dit zeggen mensen over Italiaans restaurant Adriatico (beoordeling: 7.2) in Roosendaal:

 • (Cijfer: 8) Gezellig en lekker! Aanwinst voor Roosendaal. Voor herhaling vatbaar!
 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeten!
 • (Cijfer: 8.6) Op donderdagavond 27 oktober hier erg lekker en heel gezellig gegeten. Prima en erg vriendelijke bediening.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Roosendaal? Kijk dan eens bij:

Italiaans eten: niet alleen heerlijke pizza's

De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Typische ingrediënten van een pizza zijn kaas, olijven, champignons, diverse groenten of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Napoletana, Salami en Margherita pizza. Ook bekend is de Calzone pizza, de opgevouwen pizza.

Naast de pizza, zijn ook de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Canneloni, Spaghetti, Tortellini, Ravioli en uiteraard de Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn daarbij de extra smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt met verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, basilicum en oregano.

Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Bekende Italiaanse gerechten zijn bijvoorbeeld Osso Bucco, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, pesto, scroppino en Caponata.

Naast de Italiaanse gerechten, kent iedereen de beroemde Italiaanse koffie (met name de onweerstaanbare espresso), heerlijke Italiaanse wijnen en softijs. De beroemdste wijn is waarschijnlijk de Chianti.

Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere lekkernijen zijn ook te proeven in de restaurants in de omgeving van Roosendaal.

Italiaanse restaurants Roosendaal

Er zijn enkele Italiaanse restaurants in Roosendaal. Hieronder enkele aanraders.

 • Roosendaal Catering
  St. Josephsstraat 10
  4702 CW Roosendaal
 • Il Fornaretto
  Raadhuisstraat 48
  4701 PV Roosendaal
 • New York Pizza
  Nieuwe Markt 96
  4701 AM Roosendaal
 • Adriatico
  Brugstraat 55-57
  4701 LC Roosendaal

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Roosendaal op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Roosendaal? Op onderstaande kaart van Roosendaal en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over horeca in Roosendaal

Van der Duim wint future; Van Rijthoven verliest finale
De 21-jarige Lokoli stond een jaar geleden nog op zijn hoogste notering (ATP-207) maar is lang geblesseerd geweest. Van Rijthoven was zelf als vierde geplaatst en de speler uit Roosendaal versloeg twee reekshoofden op weg naar de eindstrijd.
bron: www.tennis.nl
Vier verstopte buitenlanders in vrachtwagen Roosendaal
... 24 jaar zich vermoedelijk in Parijs in de vrachtwagen verstopt, zo blijkt uit hun ondervraging. De drie Syriërs gaan politiek asiel aanvragen in Nederland. Verblijfspapieren De Afghaanse man heeft al Italiaanse verblijfspapieren en mocht zijn reis ...
bron: www.ad.nl
Indonesisch restaurant Singaradja failliet
De website van het restaurant is inmiddels offline gehaald en het domein staat zelfs al te koop. Ook de telefoon wordt niet opgenomen. Het restaurant zat eerst op de Sophiastraat. In januari 2006 verhuisde Singaradja naar Ginnekenweg 24. De oorzaak van  ...
bron: www.nu.nl
Weinig belangstelling voor horecapilot winkels centrum Roosendaal
Tot 1 april 2017 is het mogelijk voor Roosendaalse ondernemers om alcohol in een kledingzaak te serveren of juist kleding en andere producten in het restaurant te verkopen. Doel van deze pilot, van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN), is om te kijken ...
bron: www.bndestem.nl
Drie dagen Foodstoet in Anton van Duinkerkenpark
Er is uitgebreide keuze tussen Italiaans , Surinaams, Thais, Argentijns, biologische patat, zoet, hartig en zelfs vegetarisch. Onder de deelnemers zijn ook veel lokale ondernemers, die prachtige bereidingen laten zien”, kondigt Rikken aan. Wat hem ...
bron: www.nu.nl
Vind uw Italiaans Restaurant