Italiaans restaurant Spijkenisse - Buon appetito!

Op zoek naar Italiaanse horeca in Spijkenisse? Op deze website vindt u precies wat u zoekt. De Italiaanse keuken blijft overheerlijk. Hier vindt u een lijst te vinden van suggesties om overheerlijk Italiaans te genieten in een Italiaans restaurant in Spijkenisse. Smakelijk eten!


Italiaans restaurant Spijkenisse
Italiaans restaurant Spijkenisse

Italiaans eten Spijkenisse 2019

Spijkenisse kent een handjevol restaurants waar je prima Italiaans kunt eten. En er zijn meer dan vier restaurants gespecialiseerd in de Italiaanse keuken.

Wat zeggen ervaringsdeskundigen over de Italiaanse belevenis in Spijkenisse

Hieronder enkele actuele beoordelingen van één van de Italiaanse restaurants in Spijkenisse. Deze reacties ontvingen we over Italiaans restaurant La Vista (beoordeling: 8.3) in Spijkenisse:

 • (Cijfer: 9.1) Erg jong beginnend personeel. Degene die ons bediende was vreselijk nerveus. Eten was goed. Wij waren er voor de tweede keer en gaan zeker nog eens terug.
 • (Cijfer: 7.4) Vandaag maandag 25 juli, tafel gereserveerd voor drie personen waaronder ook 1 met rolstoel er werd gevraagd of we binnen of buiten wilde zitten wij zijn binnen gaan zitten alleen het probleem was dat alleen de buiten gasten bediend werden en wij die binnen zaten gewoon genegeerd worden dan erbij dat de huis wijn te warm was voor de rest was het eten prima en zal zeker terug komen en dit is een interne kwestie.
 • (Cijfer: 7.7) De bediening is erg jong waardoor ook erg onervaren. Wel heel vriendelijk. De aankleding van het restaurant zou iets gezelliger kunnen. Gordijnen en wat meer sfeerverlichting zou wonderen doen. Pizza's en pasta's zijn heerlijk en zeker voor die prijs. Alleen de toetjes zijn diepvries dat is jammer.
 • (Cijfer: 9) Mooie locatie, goede prijs en uitstekend eten. Bediening wat aan de jonge kant, dat merk je voornamelijk in het onthouden van bestellingen en algemene etiquette. Verder perfect, wij komen hier zeker terug!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Spijkenisse? Kijk dan eens bij:

Italiaans: niet alleen pizza's

De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Spijkenisse zijn er diverse goede pizzeria's, waar men smakelijke pizza's bakt. Typerend van de pizza is de ronde bodem van deeg met een gevarieerde topping. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, champignons, diverse groenten of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Quattro Formaggi, Napoletana, Salami en Margherita pizza. Ook bekend is de Calzone pizza, de pizza die opgevouwen is. En ook zijn de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Macroni, Canneloni, Spaghetti, Ravioli en uiteraard de Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn hierbij de smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt met verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, Italiaanse kazen, basilicum en oregano.

Maar Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn o.a. Osso Bucco, Frutti di Mare, Risotto, Tiramisu, pesto en Caponata.

Naast de Italiaanse gerechten, kan uiteraard niemand heen om de wijnen en ijs. Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere Italiaanse lekkernijen zijn ook te eten in Spijkenisse.

Italiaanse restaurants in Spijkenisse

Er zijn een handjevol Italiaanse restaurants in Spijkenisse. Hieronder noemen we een selectie van enkele van deze restaurants.

 • New York Pizza
  Sterrenhof 32
  3204 AT Spijkenisse
 • Ristorante Pappagallo
  Karel Doormanstraat 6
  3201 CG Spijkenisse
 • Pizzaservice Rossini
  Korenbloemstraat 19
  3202 BM Spijkenisse
 • Pranzo
  Theemsweg 5
  3201 LT Spijkenisse
 • La Vista
  Rivierlaan 121
  3207 BK Spijkenisse
 • Bezorgdienst Romana
  Elementenweg 38
  3201 LG Spijkenisse
 • IL Siciliano
  Voorstraat 30
  3201 BB Spijkenisse

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Spijkenisse op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Spijkenisse? Op onderstaande kaart van Spijkenisse en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Spijkenisse

Buitenlandse studenten zoeken gastgezin in regio Spijkenisse
Wilt u een buitenlandse student een Nederlands thuis bieden en van dichtbij kennis maken met de Belgische, Italiaanse , Japanse of Braziliaanse cultuur? Neem dan zo spoedig mogelijk vrijblijvend contact op met het High School Holland team van Travel  ...
bron: hoogvlietalbrandswaard.debotlek.nl
Restaurant Watertuin opent op Woonboulevard Spijkenisse
Watertuin Spijkenisse verwacht 10.000 gasten per week. Het zelfbedieningsrestaurant baseert zich op het all you can eat-principe. Woonboulevard Spijkenisse zegt hiermee in te spelen op de veranderende wensen en het veranderde gedrag van de  ...
bron: www.vastgoedmarkt.nl
Glazen gevel van Chanelwinkel is magisch
Dit is de steen geworden fantasie van architect Winy Maas, bedenker van de Glazen Boerderij in Schijndel en de glazen bibliotheek in Spijkenisse . ... De glazen blokken zijn in de Italiaanse glasstad Venetiƫ stuk voor stuk in mallen gegoten. Samen met ...
bron: www.volkskrant.nl
Skihut en disco in Oudste Huys
... wijnsoorten,'' somt Brand op. In het restaurant denkt hij aan een steakhouse-achtige opzet met diverse soorten vlees en vis. Aan de achterkant komt Club Venom. ,,Een disco- en nachtclubachtig idee, voor mensen van 18 tot 65 jaar,'' aldus de ...
bron: www.ad.nl
Kinderen 'De Morgenster' bezoeken Pappagallo
De kinderen van de groepen 1 tot en met 4 van basisschool 'de Morgenster' mochten op 26 januari een kijkje nemen in de keuken van Italiaans restaurant Pappagallo in Spijkenisse . In de klassen wordt gewerkt over het thema 'het restaurant'. De kinderen  ...
bron: nissewaard.debotlek.nl