Italiaans restaurant Spijkenisse - Buon appetito!

Op zoek naar Italiaanse horeca in Spijkenisse? Op deze website vindt u precies wat u zoekt. De Italiaanse keuken blijft overheerlijk. Hier vindt u een lijst te vinden van suggesties om overheerlijk Italiaans te genieten in een Italiaans restaurant in Spijkenisse. Smakelijk eten!


Italiaans restaurant Spijkenisse
Italiaans restaurant Spijkenisse

Italiaans eten Spijkenisse 2021

Spijkenisse kent een handjevol restaurants waar je prima Italiaans kunt eten. En er zijn meer dan vier restaurants gespecialiseerd in de Italiaanse keuken.

Wat zeggen ervaringsdeskundigen over de Italiaanse belevenis in Spijkenisse

Hieronder enkele actuele beoordelingen van één van de Italiaanse restaurants in Spijkenisse. Deze reacties ontvingen we over Italiaans restaurant La Vista (beoordeling: 8.3) in Spijkenisse:

 • (Cijfer: 10) Perfecte prijs / kwaliteit.
 • (Cijfer: 8) Lekker gegeten voor een leuke prijs
 • (Cijfer: 7.7) De bediening is erg jong waardoor ook erg onervaren. Wel heel vriendelijk. De aankleding van het restaurant zou iets gezelliger kunnen. Gordijnen en wat meer sfeerverlichting zou wonderen doen. Pizza's en pasta's zijn heerlijk en zeker voor die prijs. Alleen de toetjes zijn diepvries dat is jammer.
 • (Cijfer: 7.4) Vandaag maandag 25 juli, tafel gereserveerd voor drie personen waaronder ook 1 met rolstoel er werd gevraagd of we binnen of buiten wilde zitten wij zijn binnen gaan zitten alleen het probleem was dat alleen de buiten gasten bediend werden en wij die binnen zaten gewoon genegeerd worden dan erbij dat de huis wijn te warm was voor de rest was het eten prima en zal zeker terug komen en dit is een interne kwestie.
 • (Cijfer: 9.1) Al vaker hier gegeten en de prijs/kwaliteit is perfect. Goed eten voor een mooie prijs. Een aanrader dus. Enige minpuntje vind ik de jonge bediening, die zeker niet onaardig zijn, maar een beetje onprofessioneel over komen en laten blijken dat ze het niet altijd even goed snappen. Vragen of je een glas, waar nog drinken in zit, mee mag nemen is een beetje apart natuurlijk. Maar verder alle lof voor dit leuke restaurant.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Spijkenisse? Kijk dan eens bij:

Italiaans: niet alleen pizza's

De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Spijkenisse zijn er diverse goede pizzeria's, waar men smakelijke pizza's bakt. Typerend van de pizza is de ronde bodem van deeg met een gevarieerde topping. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, champignons, diverse groenten of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Quattro Formaggi, Napoletana, Salami en Margherita pizza. Ook bekend is de Calzone pizza, de pizza die opgevouwen is. En ook zijn de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Macroni, Canneloni, Spaghetti, Ravioli en uiteraard de Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn hierbij de smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt met verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, Italiaanse kazen, basilicum en oregano.

Maar Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn o.a. Osso Bucco, Frutti di Mare, Risotto, Tiramisu, pesto en Caponata.

Naast de Italiaanse gerechten, kan uiteraard niemand heen om de wijnen en ijs. Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere Italiaanse lekkernijen zijn ook te eten in Spijkenisse.

Italiaanse restaurants in Spijkenisse

Er zijn een handjevol Italiaanse restaurants in Spijkenisse. Hieronder noemen we een selectie van enkele van deze restaurants.

 • New York Pizza
  Sterrenhof 32
  3204 AT Spijkenisse
 • La Vista
  Rivierlaan 121
  3207 BK Spijkenisse
 • Pranzo
  Theemsweg 5
  3201 LT Spijkenisse
 • Pizzaservice Rossini
  Korenbloemstraat 19
  3202 BM Spijkenisse
 • IL Siciliano
  Voorstraat 30
  3201 BB Spijkenisse
 • Ristorante Pappagallo
  Karel Doormanstraat 6
  3201 CG Spijkenisse
 • Bezorgdienst Romana
  Elementenweg 38
  3201 LG Spijkenisse

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Spijkenisse op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Spijkenisse? Op onderstaande kaart van Spijkenisse en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Spijkenisse

Zo werft de Italiaanse restaurantketen Happy Italy horecapersoneel
   Misset Horeca
bron: www.missethoreca.nl
Italiaans tennistalent naar ABN AMRO WTT
   RTV Rijnmond
bron: www.rijnmond.nl
Kilometers aan olievlekken op de Oude Maas
   RTV Rijnmond
bron: www.rijnmond.nl