Italiaans restaurant Tilburg - Italië in Nederland

Op zoek naar Italiaans dineren in Tilburg? Dan bent u hier goed. De Italiaanse keuken is altijd lekker genieten. Hieronder is een overzicht van ideeen om overheerlijk Italiaans te genieten in Tilburg. Buon appetito!


Italiaans restaurant Tilburg
Italiaans restaurant Tilburg

Italiaans eten Tilburg 2018

Lekker uit eten in juli ? In Tilburg zijn erg veel gelegenheden waar je heerlijk Italiaans kunt eten. Je vindt er minimaal vijf pizzeria's. Er zijn meer dan tien plaatsen helemaal gespecialiseerd in de Italiaanse keuken.

Wat zeggen klanten over Italiaans dineren in Tilburg

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de bekende Italiaanse restaurants in Tilburg.

Dit wordt gezegd over Italiaans restaurant Il Negozio (beoordeling: 9.7) in Tilburg:

 • (Cijfer: 10) Boodschappen doen en dan geen koffie gaan drinken bij Il Negozio is voor ons al maanden ondenkbaar. Het is voor ons een plek waar je gezellig met de eigenaren ( Gianne & Ans), maar ook met de andere gasten kunt praten onder het genot van een van de koffies of theeën. Wij hebben al vaak daar gelunchd en ook 's-avonds gedineerd en kunnen alleen maar vol lof zijn over de kwaliteit en kwantiteit. De prijzen zijn zeer gematigd, wat je doet besluiten om vaker daar te gaan eten. En ik mag de heerlijke wijnen niet vergeten. Kortom : "A place to be". Wij hopen dat zij nog lang bij ons in het winkelcentrum kunnen blijven.
 • (Cijfer: 9.8) Heerlijke gevulde pasta’s gegeten. Heel bijzondere vullingen. Naast de andere pasta gerechten een heerlijke afwisseling.
 • (Cijfer: 10) Winkelcentrum de Ridderhof heeft eindelijk een “place to be” als het gaat om goed eten en gezellig borrelen. Gianni en zijn vrouw Ans zorgen samen met Tim elke keer weer voor een heerlijke avond. Alles vers en alles tot in de puntjes verzorgd. Ook worden er leuke avonden georganiseerd. Een bingo, Quiz avond, wijn proeverijen. Ik kom hier vaker terug en kan niet wachten om weer een van de heerlijke gerechten te mogen proeven.
 • (Cijfer: 10) Als ik in Alphen ben kom ik altijd langs. De sfeer is gezellig en het qualiteit van het eten is perfect! Ze zijn er heel vriendelijk en maken altijd tijd voor een klein praatje.
 • (Cijfer: 10) Al meerdere malen daar heerlijk gegeten. Vooral de ongedwongen sfeer is een aanrader.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Tilburg? Kijk dan eens bij:

Italiaans eten: niet alleen pizza's

Als men Italiaans gerecht praat, denken de meeste mensen het eerst aan pizza. De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Tilburg zijn er diverse pizzeria's, waar men heerlijke pizza's bakt. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, olijven of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Quattro Formaggi, Salami en Margherita pizza. Ook bekend is de Calzone, de opgevouwen pizza.

Naast de pizza, zijn ook de Italiaanse pasta's bekend. Met name Macroni, Canneloni, Spaghetti, Tortellini en Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn tot slot de extra smaakmakers. Typische Italiaanse smaken komen van ingrediënten als olijfolie, basilicum en oregano.

Maar Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn o.a. Saltimbocca, Frutti di Mare, Risotto, Tiramisu, frittata en Caponata.

Naast de Italiaanse gerechten, kan uiteraard niemand heen om de heerlijke Italiaanse wijnen en ijs. Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere Italiaanse lekkernijen zijn ook te proeven in de restaurants , die te vinden zijn in Tilburg.

Italiaans restaurant in Tilburg

Er zijn erg veel Italiaanse restaurants in Tilburg. Hieronder een selectie van enkele aanraders.

 • Bussia
  Reestraat 28-30
  1016 DN Amsterdam
 • Rizo's
  Middenstraat 4
  6915 AN Lobith
 • La Mama
  Feiko Clockstraat 93
  9665 BE Oude Pekela
 • Restaurant Antoine
  Markt 2B
  6065 AW Montfort
 • Il Vesuvio
  Laan van Meerdervoort 14
  2517 AK Den Haag
 • Dolce Pizza
  Stationsstraat 9
  4357 BK Domburg
 • Rosarias
  Voorstraat 149
  1931 AK Egmond aan Zee
 • Sphinx
  Jac van de Meijdenstraat 30
  5151 HG Drunen
 • Eethuis Aly
  Engelmanstraat 5
  6086 BA Neer
 • Italia Uno
  Bunderstraat 7
  6231 EH Meerssen

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Tilburg op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Tilburg? Op onderstaande kaart van Tilburg en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Tilburg

Koning Willem-Alexander laat zich omscholen tot piloot Boeing 737
37 minuten geleden Binnenland Mensen uiten hun zorgen op infoavond over chroom-6 in Tilburg De ruim tachtig aanwezigen op de informatieavond in Tilburg voor werklozen die met chroom-6 hebben gewerkt hebben woensdagavond emotioneel  ...
bron: www.nu.nl
Mensen uiten hun zorgen op infoavond over chroom-6 in Tilburg
''Het was een pittige avond vol met vragen en grote bezorgdheid'', erkent verantwoordelijk wethouder Erik de Ridder namens de gemeente Tilburg . ''We hebben alle begrip voor die emoties.'' Het stadsbestuur had 580 mensen uitgenodigd die tussen 2004  ...
bron: www.nu.nl
Drunen, Tilburg - Auto-inbraken en diefstal dagopbrengst restaurant bij Bureau ...
Tilburg Op 8 december 2015 sluipt er een man voor openingstijd een restaurant binnen. Hij rommelt wat in een tas die aan een stoel hangt en grist er een envelop uit. Daarin zat een aanzienlijk geldbedrag. We laten in deze uitzending haarscherpe beelden  ...
bron: www.alarmeringen.nl
A15 richting Rotterdam lange tijd dicht na botsing vrachtwagens
17 minuten geleden Binnenland Mensen uiten hun zorgen op infoavond over chroom-6 in Tilburg De ruim tachtig aanwezigen op de informatieavond in Tilburg voor werklozen die met chroom-6 hebben gewerkt hebben woensdagavond emotioneel  ...
bron: www.nu.nl
Restaurant Taste! zoekt assistent restaurant manager
Wie wil er nu niet werken in het meest trendy restaurant van Tilburg ? Taste! is het restaurant van Mercure Hotel Tilburg Centrum. Een bezoek aan Taste! is een ware beleving voor de gast. Wil jij hier een steentje aan bijdragen? Laat dan zien hoe ...
bron: tilburg.com