Italiaans restaurant Tilburg - Italië in Nederland

Op zoek naar Italiaans dineren in Tilburg? Dan bent u hier goed. De Italiaanse keuken is altijd lekker genieten. Hieronder is een overzicht van ideeen om overheerlijk Italiaans te genieten in Tilburg. Buon appetito!


Italiaans restaurant Tilburg
Italiaans restaurant Tilburg

Italiaans eten Tilburg 2022

Lekker uit eten in september ? In Tilburg zijn erg veel gelegenheden waar je heerlijk Italiaans kunt eten. Je vindt er minimaal vier pizzeria's. Er zijn meer dan tien plaatsen helemaal gespecialiseerd in de Italiaanse keuken.

Wat zeggen klanten over Italiaans dineren in Tilburg

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de bekende Italiaanse restaurants in Tilburg.

Dit wordt gezegd over Italiaans restaurant Simit plaza (beoordeling: 8.2) in Tilburg:

 • (Cijfer: 9.9) Goeie dingen! Vriendelijke mensen, lekker eten en een lekker plekje in de schaduw met dit hete weer
 • (Cijfer: 8.8) Zojuist eten besteld. Wij hadden drie jus de orange betaald en wij kregen er maar twee (kan gebeuren). Daarom opgebeld en gezegd dat we er nog een missen. De jongedame aan de telefoon was bijzonder onvriendelijk, reageerde sarcastisch en zei: "en wat kan ik nu betekenen?". Normaal verwacht je in deze situatie een excuus maar mevrouw leek het flauw te vinden dat ik mijn jus de orange waarvoor ik had betaald nog graag wil. Even later kwam een vriendelijke man het afleveren. Het eten was wel lekker.
 • (Cijfer: 7.7) Prima tent met goed eten! Geen halfverzopen of in olie gedrenkte döner & kebab. Maar gewoon netjes vers, zoals het hoort!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Tilburg? Kijk dan eens bij:

Italiaans eten: niet alleen pizza's

Als men Italiaans gerecht praat, denken de meeste mensen het eerst aan pizza. De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Tilburg zijn er diverse pizzeria's, waar men heerlijke pizza's bakt. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, olijven of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Quattro Formaggi, Salami en Margherita pizza. Ook bekend is de Calzone, de opgevouwen pizza.

Naast de pizza, zijn ook de Italiaanse pasta's bekend. Met name Macroni, Canneloni, Spaghetti, Tortellini en Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn tot slot de extra smaakmakers. Typische Italiaanse smaken komen van ingrediënten als olijfolie, basilicum en oregano.

Maar Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn o.a. Saltimbocca, Frutti di Mare, Risotto, Tiramisu, frittata en Caponata.

Naast de Italiaanse gerechten, kan uiteraard niemand heen om de heerlijke Italiaanse wijnen en ijs. Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere Italiaanse lekkernijen zijn ook te proeven in de restaurants , die te vinden zijn in Tilburg.

Italiaans restaurant in Tilburg

Er zijn erg veel Italiaanse restaurants in Tilburg. Hieronder een selectie van enkele aanraders.

 • Pizzeria Didim
  Besterdring 41
  5014 HG Tilburg
 • La Nonna
  Willem II-straat 66
  5038 BH Tilburg
 • Dr. Pizza & Dr. Chicken
  Piusstraat 343-18
  5038 WR Tilburg
 • Happy Italy
  Heuvelstraat 126
  5038 AH Tilburg
 • Aria Afhaalcentrum
  Julianapark 42
  5046 GB Tilburg
 • The King of Italy
  Huibevendreef 22
  5043 EW Tilburg
 • The Talk
  Heuvel 20
  5038 CP Tilburg
 • Yuvam Eethuis
  Besterding 159
  5014 HK Tilburg
 • Vapiano
  Piusplein 65
  5038 WP Tilburg
 • New York Pizza
  Wandelboslaan 36
  5042 PD Tilburg

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Tilburg op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Tilburg? Op onderstaande kaart van Tilburg en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Tilburg

Auto in brand op parkeerplaats restaurant in Tilburg
TILBURG - Op de parkeerplaats van restaurant Royal Palace aan de Huibevendreef in Tilburg is woensdagmiddag een auto in brand gevlogen. Volgens een getuige stond het voertuig geparkeerd bij het restaurant toen het rond halfdrie opeens begon te  ...
bron: www.omroepbrabant.nl
A15 richting Rotterdam lange tijd dicht na botsing vrachtwagens
17 minuten geleden Binnenland Mensen uiten hun zorgen op infoavond over chroom-6 in Tilburg De ruim tachtig aanwezigen op de informatieavond in Tilburg voor werklozen die met chroom-6 hebben gewerkt hebben woensdagavond emotioneel  ...
bron: www.nu.nl
Meer zaken mensensmokkel Rotterdam in 2015
32 minuten geleden Binnenland Mensen uiten hun zorgen op infoavond over chroom-6 in Tilburg De ruim tachtig aanwezigen op de informatieavond in Tilburg voor werklozen die met chroom-6 hebben gewerkt hebben woensdagavond emotioneel  ...
bron: www.nu.nl
Mensen uiten hun zorgen op infoavond over chroom-6 in Tilburg
''Het was een pittige avond vol met vragen en grote bezorgdheid'', erkent verantwoordelijk wethouder Erik de Ridder namens de gemeente Tilburg . ''We hebben alle begrip voor die emoties.'' Het stadsbestuur had 580 mensen uitgenodigd die tussen 2004  ...
bron: www.nu.nl
Recordaantal klachten over havo-examen geschiedenis
28 minuten geleden Binnenland Mensen uiten hun zorgen op infoavond over chroom-6 in Tilburg De ruim tachtig aanwezigen op de informatieavond in Tilburg voor werklozen die met chroom-6 hebben gewerkt hebben woensdagavond emotioneel  ...
bron: www.nu.nl