Italiaans restaurant Veenendaal - Italië in Nederland

U bent op zoek naar Italiaans genieten in Veenendaal? Op deze website geven we u de enkele van de beste Italiaanse restaurants in Veenendaal. Iedereen die ooit echt Italiaans gegeten heeft, vertellen we niets nieuws: Italiaans eten is lekker genieten. In Veenendaal kunt u prima terecht. Op deze pagina is een lijst te vinden met suggesties om overheerlijk Italiaans te genieten of omgeving. Smakelijk eten!


Italiaans restaurant Veenendaal
Italiaans restaurant Veenendaal

Italiaans eten in Veenendaal 2021

Lekker uit eten in april ? In Veenendaal zijn een paar gelegenheden waar je lekker Italiaans kunt eten. Er zijn minstens twee plekken in Veenendaal helemaal gespecialiseerd in Italiaans eten.

Fijnproevers over Italiaans dineren in Veenendaal

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de Italiaanse restaurants in Veenendaal.

Dit zeggen klanten over Italiaans restaurant Valentino (gemiddelde beoordeling: 7.6) in Veenendaal:

 • (Cijfer: 9.2) Op een vrijdagavond gegeten met zijn viertjes. Leuk klein restaurant. Heerlijk gegeten, zowel de voorgerechten als hoofdgerechten! Mooie pasta's, heerlijke visgerechten.
 • (Cijfer: 7) Het duurt enorm lang voordat je geholpen wordt. Standaard 45 minuten voordat je het eten daadwerkelijk krijgt. Dat is een minpunt.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Veenendaal? Kijk dan eens bij:

Italiaans eten is meer dan alleen pizza

De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Veenendaal zijn er diverse pizzeria's, waar men diverse pizza's bakt. Typerend van de pizza is de ronde, gebakken bodem van deeg met een gevarieerde topping. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, salami, champignons, diverse groenten of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Salami en Margherita pizza. Naast de pizza, zijn ook de Italiaanse pasta's bekend. Met name Canneloni, Spaghetti, Ravioli en Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn tot slot de smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt met verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, Italiaanse kazen, basilicum en oregano.

Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn o.a. Frutti di Mare, Risotto, Zabaglione, pesto, scroppino, minestronesoep en Caponata.

Naast de Italiaanse gerechten, kan uiteraard niemand heen om de heerlijke wijnen en ijs. Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere lekkernijen zijn ook te eten in de Italiaanse restaurants , die te vinden zijn in de omgeving van Veenendaal.

Italiaans restaurant in Veenendaal

Er zijn een handjevol Italiaanse restaurants in Veenendaal. Hieronder een selectie van enkele van deze restaurants.

 • Zeldzaam
  J.G. Sandbrinkstraat 1
  3901 EW Veenendaal
 • Della Chef
  Zandstraat 86
  3905 ED Veenendaal
 • Nr. Uno
  Achterkerkstraat 34
  3901 DT Veenendaal
 • Da Gigi
  Patrimoniumlaan 36
  3904 AE Veenendaal
 • Bollo Panino
  Zwaaiplein 1
  3901 BG Veenendaal
 • Pizzeria Royal
  Zandstraat 39
  3901 CJ Veenendaal
 • Valentino
  J.G. Sandbrinkstraat 33
  3901 EW Veenendaal

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Veenendaal op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Veenendaal? Op onderstaande kaart van Veenendaal en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Veenendaal - Restaurant in het nieuws

Veenendaal krijgt eenmalige Drive-in bioscoop
VEENENDAAL MINI Ekris en KFC Veenendaal slaan op woensdag 25 mei de handen ineen en realiseren een Drive-in bioscoop. Op het Ekris-terrein zal op een reusachtig scherm een spannende film worden vertoond, waarbij mensen vanuit de auto de  ...
bron: veenendaalsekrant.nl
Bondscoach Conte vindt Pirlo (37) niet goed genoeg voor EK
116-voudig international Pirlo maakte in september voor het laatst deel uit van de Italiaanse selectie. De verliezend finalist van het vorige EK stuit in de poulefase van het toernooi in Frankrijk op België (13 juni), Ierland (18 juni) en Zweden (22 ...
bron: www.nu.nl
Veenendalers voor Lock me Up opgesloten bij Vendel
VEENENDAAL Bij restaurant Vendel zijn deze week al diverse mensen 'opgesloten' in een hokje van één bij twee. Niet omdat men bang is dat de klanten weglopen, maar om de actie Lock me Up te ondersteunen. Het restaurant doet voor het eerst mee met  ...
bron: veenendaalsekrant.nl
De film 'De Helleveeg' draait as zaterdag in Filmhuis Veenendaal.
Daar wordt ze verliefd op de Italiaans -Amerikaanse Tony (Emory Cohen). Wanneer een tragedie binnen de familie haar dwingt terug te keren naar haar oude gemeenschap en een jongeman genaamd Jim (Domhnall Gleeson) haar daar het hof maakt, zit ze  ...
bron: veenendaalsekrant.nl
Gratis pleinconcert Big Band op het Kees Stipplein in Veenendaal
... onder leiding van dirigent Jan Pilon, dan van de eerste swingmuziek tot moderne stukken. Van 'Pennsylvania 6-5000' en 'In the mood' tot 'Off the Hook' en 'Firing Line'. Het concert is tussen 15.30 en 17.00 uur tegenover het terras van restaurant ...
bron: www.gelderlander.nl