Italiaans restaurant Weert - Italiaans genieten

U bent op zoek naar Italiaans genieten in Weert? Op deze website geven we u de betere Italiaanse restaurants in Weert. Iedereen die ooit Italiaanse gerechten gegeten heeft, vertellen we niets nieuws: Italiaanse dineren blijft genieten. Hier is een lijst opgenomen van tips om overheerlijk Italiaans te genieten in een Italiaans restaurant. Bellissimo!


Italiaans restaurant Weert
Italiaans restaurant Weert

Italiaans eten in Weert 2019

Heerlijk uit eten in juli ? Weert kent vele Italiaanse eetgelegenheden. En er zijn minstens vier plaatsen in Weert helemaal gespecialiseerd in Italiaans eten.

Ervaringsdeskundigen over de Italiaanse belevenis in Weert

Hieronder diverse recente beoordelingen van één van de bekende Italiaanse restaurants in Weert. Deze reacties ontvingen we over Italiaans restaurant Muntrestaurant (beoordeling: 9.1) in Weert:

 • (Cijfer: 8.7) Lekker eten en vriendelijke bediening voor een goede prijs.
 • (Cijfer: 9.7) Was hartstikke lekker! En helemaal niet duur!
 • (Cijfer: 8.6) Heerlijk gegeten met ons gezin. We hadden allemaal iets anders besteld en het smaakte allemaal erg lekker. De prijs is goed. Jammer dat wij de enige gasten waren. Dit restaurant verdient meer bekendheid. Wij komen in elk geval zeker nog eens terug. De ambiance is niet typisch Italiaans, maar het ziet er allemaal schoon en verzorgd uit.
 • (Cijfer: 8.5) Service was erg goed en het eten was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!
 • (Cijfer: 8.9) We hebben het restaurant al vaker bezocht, maar nu voor de eerste keer spareribs gegeten. Heerlijk tegen een zacht prijsje. Daar bij de overheerlijke knoflook spaghetti, heerlijk. Wederom voor herhaling vatbaar!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Weert? Kijk dan eens bij:

Italiaans eten: veel meer dan heerlijke pizza

De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Weert zijn er diverse pizzeria's, waar men smakelijke pizza's klaarmaakt. Typerend van de pizza is de ronde bodem van deeg met een gevarieerde topping. Typische ingrediënten van een pizza zijn kaas, tomaten, salami, olijven of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Quattro Formaggi, Salami en Margherita pizza. Maar ook zijn de Italiaanse pasta's bekend. Met name Macroni, Spaghetti, Tortellini, Ravioli en Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn tot slot de extra smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt van verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, Italiaanse kazen en oregano.

Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn o.a. Osso Bucco, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, pesto, scroppino, minestronesoep, frittata en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kan niemand heen om de wijnen en het Italiaanse softijs. De beroemdste Italiaanse wijn is waarschijnlijk de Chianti. Vrijwel al deze lekkernijen zijn ook te proeven in Weert.

Italiaans restaurant in Weert

Er zijn vele Italiaanse restaurants in Weert. Hieronder enkele van deze restaurants.

 • Marrees
  Stadhuispassage 10
  6001 KK Weert
 • Cafetaria 't Stationsplein
  Stationsplein 13
  6001 CH Weert
 • Muntrestaurant
  Molenstraat 1
  6001GW Weert
 • Ristorante Da Simone
  Korenmarkt 3/4
  6001 EM Weert
 • Hart van Weert
  Oelemarkt 5a
  6100 ES Weert
 • Taberna
  Beekstraat 60a
  6001 GJ Weert
 • Pizzeria Sardinia
  Maaspoort 16
  6001 BP Weert
 • MQ Doner Pizza
  Stationsplein 13b
  6001 CH Weert
 • Venezia
  Oud Kerkhof 30
  6001 JN Weert
 • Pasticcio
  Bassin 9-10
  6001 GZ Weert

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Weert op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Weert? Op onderstaande kaart van Weert en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Weert - Restaurants in het nieuws

Cirque de Weert zondag 29 mei
Elke laatste zondag van de maand is het winkelzondag in Weert . De volgende editie is op 28 juni, dan organiseren ondernemers van de Maasstraat de jaarlijkse Italiaanse Dag en vindt op de Nieuwe Markt voor de tweede maal het landelijke Streetball  ...
bron: www.nederweert24.nl
Dag zonder koekje
ROERMOND - Deze week nog tot en met 8 mei organiseert Stichting Kinderfonds Midden Limburg een week lang de actie 'dag zonder koekje'. Meer dan 40 horeca ondernemers uit Midden-Limburg geven een week lang geen koekje bij de koffie, maar  ...
bron: www.dichtbij.nl
Kim Kardashian laat weten hoeveel ze weegt
In haar snapchat zegt ze ook hoe ze haar kilo's kwijtspeelde: Kardashian volgens het Atkins diƫet, dat gestoeld is op het principe dat je koolhydraten zoveel mogelijk weert en vooral veel vetten en eiwitten eet. ...
bron: www.nieuwsblad.be
Dit zijn de mooiste en lelijkste shirts op het EK
Albaniƫ heeft zelfs drie tenue's gekregen van Macron. Het Italiaanse bedrijf dat groot is geworden in het rugby, sponsort pas voor het eerst een nationaal voetbalteam. Misschien wel daarom is er gekozen voor sobere en eenvoudige (maar fraaie) tenues.
bron: www.ad.nl
Windpark Noordzee goedkoper en extra CO2 helpt planten steeds minder
artikelGoedemorgen. Sporters zouden na een kruisbandoperatie langer moeten herstellen en het eerste windpark op de Noordzee wordt goedkoper dan begroot. Verder in de Volkskrant Ochtend: in Weert zijn onderduikers wel welkom en de JSF arriveerde  ...
bron: www.volkskrant.nl