Italiaans restaurant Weert - Italiaans genieten

U bent op zoek naar Italiaans genieten in Weert? Op deze website geven we u de betere Italiaanse restaurants in Weert. Iedereen die ooit Italiaanse gerechten gegeten heeft, vertellen we niets nieuws: Italiaanse dineren blijft genieten. Hier is een lijst opgenomen van tips om overheerlijk Italiaans te genieten in een Italiaans restaurant. Bellissimo!


Italiaans restaurant Weert
Italiaans restaurant Weert

Italiaans eten in Weert 2019

Heerlijk uit eten in november ? Weert kent vele Italiaanse eetgelegenheden. En er zijn minstens vier plaatsen in Weert helemaal gespecialiseerd in Italiaans eten.

Ervaringsdeskundigen over de Italiaanse belevenis in Weert

Hieronder diverse recente beoordelingen van één van de bekende Italiaanse restaurants in Weert. Deze reacties ontvingen we over Italiaans restaurant Muntrestaurant (beoordeling: 9.1) in Weert:

 • (Cijfer: 9.7) Was hartstikke lekker! En helemaal niet duur!
 • (Cijfer: 10) Goede sfeer! En heerlijk gegeten! Kom zeker nog eens terug!
 • (Cijfer: 8.9) We hebben het restaurant al vaker bezocht, maar nu voor de eerste keer spareribs gegeten. Heerlijk tegen een zacht prijsje. Daar bij de overheerlijke knoflook spaghetti, heerlijk. Wederom voor herhaling vatbaar!
 • (Cijfer: 10) Geweldige plek om te eten. Wij komen hier vaak en graag. Een echte aanrader. Eten altijd super vers en lekker. Eigenaar en personeel altijd vriendelijk. Een top plek die ook nog eens niet duur is.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Weert? Kijk dan eens bij:

Italiaans eten: veel meer dan heerlijke pizza

De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Weert zijn er diverse pizzeria's, waar men smakelijke pizza's klaarmaakt. Typerend van de pizza is de ronde bodem van deeg met een gevarieerde topping. Typische ingrediënten van een pizza zijn kaas, tomaten, salami, olijven of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Quattro Formaggi, Salami en Margherita pizza. Maar ook zijn de Italiaanse pasta's bekend. Met name Macroni, Spaghetti, Tortellini, Ravioli en Lasagne. De veelzijdige sauzen zijn tot slot de extra smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt van verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, Italiaanse kazen en oregano.

Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn o.a. Osso Bucco, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, pesto, scroppino, minestronesoep, frittata en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kan niemand heen om de wijnen en het Italiaanse softijs. De beroemdste Italiaanse wijn is waarschijnlijk de Chianti. Vrijwel al deze lekkernijen zijn ook te proeven in Weert.

Italiaans restaurant in Weert

Er zijn vele Italiaanse restaurants in Weert. Hieronder enkele van deze restaurants.

 • Muntrestaurant
  Molenstraat 1
  6001GW Weert
 • Pizzeria Sardinia
  Maaspoort 16
  6001 BP Weert
 • Ristorante Da Simone
  Korenmarkt 3/4
  6001 EM Weert
 • Taberna
  Beekstraat 60a
  6001 GJ Weert
 • Venezia
  Oud Kerkhof 30
  6001 JN Weert
 • Cafetaria 't Stationsplein
  Stationsplein 13
  6001 CH Weert
 • Hart van Weert
  Oelemarkt 5a
  6100 ES Weert
 • MQ Doner Pizza
  Stationsplein 13b
  6001 CH Weert
 • Marrees
  Stadhuispassage 10
  6001 KK Weert
 • Porta Mosa
  Maaspoort 31
  6001 BN Weert

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Weert op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Weert? Op onderstaande kaart van Weert en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Weert - Restaurants in het nieuws

Groen licht voor tapasrestaurant Hegstraat in Weert
   De Limburger
bron: www.limburger.nl
Wereldrestaurant Atlantis gaat verbouwen
   Nederweert24
bron: www.nederweert24.nl