Italiaans restaurant Zeist - De Italiaanse keuken in Nederland

Zoeken naar de Italiaanse keuken in Zeist? Dan zit u hier goed. Italiaans eten blijft genieten. Hieronder staat een lijst te vinden met tips om heerlijk Italiaans te eten in Zeist. Buon appetito!


Italiaans restaurant Zeist
Italiaans restaurant Zeist

Italiaans eten in Zeist 2019

Zeist kent diverse Italiaanse restaurants. Er zijn meer dan vijf plekken in Zeist gespecialiseerd in Italiaans eten.

Ervaringsdeskundigen over Italiaans uiteten in Zeist

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de Italiaanse restaurants in Zeist. Dit zeggen mensen over Italiaans restaurant Monterosso (gemiddelde beoordeling: 7.5) in Zeist:

 • (Cijfer: 9.6) Met mn vriendin hier gegeten. Zij had een risotto en ik een misto griglia. Het eten was erg goed. De bediening was aardig, wel jong, maar dat was voor ons geen probleem. Er heerst er een gezellige, onbedwongen sfeer, ondanks dat de zaak helemaal vol zat. Het is zeker een aanrader!
 • (Cijfer: 9.6) Het eten is daar echt super lekker! De bediening mag wat sneller, maar voor de rest is het een uitstekend restaurant!!
 • (Cijfer: 9.6) Kom er (bijna) elke week met vriend(en) en de hond. Altijd pizza, altijd écht lekker. Over de rest van het menu kan ik dus helaas niets zeggen ;) Service door aardige jonge meiden, niet altijd perfect, maar ik kom hier om te relaxen, voor een ontspannen sfeer en voor een lekkere pizza voor een goede prijs. Dat lukt altijd.
 • (Cijfer: 8.8) Bon Giorno. Zeer gezellig en lekker eten! Wij hebben een goede ervaring bij deze italiaanse familie. De 2 zussen en de pizza kok hebben er een goede zaak van gemaakt die elke dag goed loopt. De sfeer is dan ook goed. We komen er regelmatig, het eten is goed en flinke porties, voor ouderen is dit wel vaak te veel. Misschien een idee voor ouderen om senioren porties te serveren ( de helft van nu ). Ga er vanavond weer eten heb er nu al zin in.
 • (Cijfer: 10) Ik kom al jaren bij Monterosso, elke keer is het weer genieten. Ik heb van alles uitgeprobeerd en het is allemaal lekker en smaakvol. Ook bestel ik wel eens thuis en dan is het eten ook nog goed warm, er komt altijd een vriendelijke bezorger bij me aan de deur. In het restaurant kan je gezellig zitten en er hangt een warme sfeer. De bediening is prima, het zijn leuke meiden.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Zeist? Kijk dan eens bij:

Italiaans: niet alleen heerlijke pizza's

De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Zeist zijn er diverse pizzeria's, waar men diverse pizza's klaarmaakt. Karakteristiek is de ronde, gebakken bodem van deeg met een gevarieerde topping. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, salami of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Napoletana, Salami en Margherita pizza. Ook bekend is de Calzone, de opgevouwen pizza. Naast de pizza, zijn de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Macroni, Spaghetti en Lasagne. De sauzen zijn tot slot de extra smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt van verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie en oregano.

Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Bekende Italiaanse gerechten zijn bijvoorbeeld Saltimbocca, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, scroppino, minestronesoep en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kent iedereen de Italiaanse wijnen en het beroemde Italiaanse ijs. De beroemdste Italiaanse wijn is waarschijnlijk wel de Chianti. Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere Italiaanse lekkernijen zijn ook te eten in Zeist.

Italiaans restaurant Zeist

Er zijn diverse Italiaanse restaurants in Zeist. Hieronder enkele van deze restaurants.

 • New York Pizza
  Steynlaan 33a
  3701 EB Zeist
 • Romeo
  Laan van Vollenhove 2995
  3706 AL Zeist
 • Dell'Italia
  Steynlaan 24
  3701 EG Zeist
 • Bistoria
  Arnhemse Bovenweg 31
  3708 AA Zeist
 • Monterosso
  Voorheuvel 61
  3701 JC Zeist
 • Da Sandro
  Prinses Marijkelaan 1a
  3708 DA Zeist
 • Restaurant Lara
  Steynlaan 20
  3701 EE Zeist
 • Bella Italia
  Steynlaan 62
  3701 EH Zeist
 • Het Pasta Lokaal
  Slotlaan 274
  3701 GW Zeist
 • Pronto
  Steynlaan 53
  3701 EC Zeist

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Zeist op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Zeist? Op onderstaande kaart van Zeist en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Zeist - Restaurants in het nieuws

Apresto: Italiaanse mode op Slotlaan
Zeist - Ondernemer Hans van Aalst (40) opent vrijdag zijn derde modehuis, op de Slotlaan in Zeist . ''Het wordt een modezaak zoals je die vroeger zag, maar in een nieuw jasje.'' Hans van Aalst (40) heeft de Slotlaan ontdekt. De Brabantse ondernemer  ...
bron: nieuwsbode-zeist.nl
2e Utrechtse Wielercafé in Zeist
Nederland heeft een rijk verleden in de Italiaanse ronde en twee oud-renners met mooie en minder mooie herinneringen aan de Giro zullen over hun ervaringen komen vertellen. Het zijn Michel Stolker, geboren Utrechter, die als eerstejaars prof in 1956 ...
bron: nieuwsbode-zeist.nl
Wereldwijd Vertelcafé Zeist, nu ook in Austerlitz.
Op vrijdagavond 27 mei 2016 organiseert de Werkgroep Zeist Vertelt van Stichting CultuurZeist het negende Wereldwijd Vertelcafé Zeist . Het wordt gehouden van 20.00 tot plm. 22.00 uur in Restaurant Het Plein in Austerlitz. De deur staat vanaf 19.30 uur  ...
bron: nieuwsbode-zeist.nl
Accommodatienieuws - mei 2016 (2)
Er komt een Van der Valk hotel in de buurt van Lelystad Airport. Van der Valk speelt met deze nieuwe vestiging in op de toekomst. In april 2018 start Lelystad Airport met de eerste passagiersvluchten vanaf een vernieuwde luchthaven. Rijk, provincie en  ...
bron: www.congreswereld.nl
Transportbiograaf Willem Vermeulen uit Zeist publiceert derde boek over transport
De officiële overdracht vond op 28 juni 1991 plaats in Zeist , in Hotel- Restaurant 'Oud London'. Die plek was op praktische gronden gekozen. De mensen van Nedlloyd moesten uit Rotterdam komen, de nieuwe eigenaren uit Heerde. Zeist lag voor beide  ...
bron: nieuwsbode-zeist.nl