Italiaans restaurant Zeist - De Italiaanse keuken in Nederland

Zoeken naar de Italiaanse keuken in Zeist? Dan zit u hier goed. Italiaans eten blijft genieten. Hieronder staat een lijst te vinden met tips om heerlijk Italiaans te eten in Zeist. Buon appetito!


Italiaans restaurant Zeist
Italiaans restaurant Zeist

Italiaans eten in Zeist 2019

Zeist kent diverse Italiaanse restaurants. Er zijn meer dan vijf plekken in Zeist gespecialiseerd in Italiaans eten.

Ervaringsdeskundigen over Italiaans uiteten in Zeist

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de Italiaanse restaurants in Zeist. Dit zeggen mensen over Italiaans restaurant Monterosso (gemiddelde beoordeling: 7.5) in Zeist:

 • (Cijfer: 10) Wij komen hier een keer in de 2 weken! Soms zelfs elke week! Lekker eten, goede sfeer! Top! Gewoon! Onze complimenten! W&E.
 • (Cijfer: 9.2) Geweldig eten voor een geweldige prijs. Dat zie je niet vaak meer. De sfeer is relaxed. Vlees, vis en vooral de scampi napoletana zijn echt een aanrader. De pizza's zijn ook zoals ze horen, een goede dunne bodem en heerlijk van smaak. Voor tips en aanraders van de ruime keuze van de kaart moet je even vragen. Ik kan dit restaurant van harte aanbevelen.
 • (Cijfer: 9.8) leuk gezellig italiaans restaurant,waar je voor een hele eerlijke prijs lekker kunt eten!! ga zo door!!
 • (Cijfer: 7) + Goeie pizza's. + Afhalen gaat snel. - Jonge, onervaren bediening. - Sub-assertieve houding. - Niet echt een gezellig restaurant (te licht) - Duurt vaak te lang. Conclusie: lekkere pizza's, maar de bediening laat te wensen over. De jonge meisjes die er rondlopen weten weinig tot niks van klanttevredenheid en dit kan soms leiden tot, in de ogen van de klant, onbeschoft en ongeinteresseerd gedrag. Mijn advies is dan ook om je etenswaar af te halen en lekker thuis op te eten. De pizza's zijn heerlijk, mits je van een dunne bodem houdt.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Zeist? Kijk dan eens bij:

Italiaans: niet alleen heerlijke pizza's

De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Zeist zijn er diverse pizzeria's, waar men diverse pizza's klaarmaakt. Karakteristiek is de ronde, gebakken bodem van deeg met een gevarieerde topping. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, salami of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Napoletana, Salami en Margherita pizza. Ook bekend is de Calzone, de opgevouwen pizza. Naast de pizza, zijn de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Macroni, Spaghetti en Lasagne. De sauzen zijn tot slot de extra smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt van verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie en oregano.

Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Bekende Italiaanse gerechten zijn bijvoorbeeld Saltimbocca, Risotto, Tiramisu, Zabaglione, scroppino, minestronesoep en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kent iedereen de Italiaanse wijnen en het beroemde Italiaanse ijs. De beroemdste Italiaanse wijn is waarschijnlijk wel de Chianti. Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere Italiaanse lekkernijen zijn ook te eten in Zeist.

Italiaans restaurant Zeist

Er zijn diverse Italiaanse restaurants in Zeist. Hieronder enkele van deze restaurants.

 • Da Sandro
  Prinses Marijkelaan 1a
  3708 DA Zeist
 • Monterosso
  Voorheuvel 61
  3701 JC Zeist
 • Het Pasta Lokaal
  Slotlaan 274
  3701 GW Zeist
 • Bella Italia
  Steynlaan 62
  3701 EH Zeist
 • Dell'Italia
  Steynlaan 24
  3701 EG Zeist
 • Romeo
  Laan van Vollenhove 2995
  3706 AL Zeist
 • Restaurant Lara
  Steynlaan 20
  3701 EE Zeist
 • Bistoria
  Arnhemse Bovenweg 31
  3708 AA Zeist
 • Pronto
  Steynlaan 53
  3701 EC Zeist
 • New York Pizza
  Steynlaan 33a
  3701 EB Zeist

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Zeist op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Zeist? Op onderstaande kaart van Zeist en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Zeist - Restaurants in het nieuws

Apresto: Italiaanse mode op Slotlaan
Zeist - Ondernemer Hans van Aalst (40) opent vrijdag zijn derde modehuis, op de Slotlaan in Zeist . ''Het wordt een modezaak zoals je die vroeger zag, maar in een nieuw jasje.'' Hans van Aalst (40) heeft de Slotlaan ontdekt. De Brabantse ondernemer  ...
bron: nieuwsbode-zeist.nl
2e Utrechtse Wielercafé in Zeist
Nederland heeft een rijk verleden in de Italiaanse ronde en twee oud-renners met mooie en minder mooie herinneringen aan de Giro zullen over hun ervaringen komen vertellen. Het zijn Michel Stolker, geboren Utrechter, die als eerstejaars prof in 1956 ...
bron: nieuwsbode-zeist.nl
Wereldwijd Vertelcafé Zeist, nu ook in Austerlitz.
Op vrijdagavond 27 mei 2016 organiseert de Werkgroep Zeist Vertelt van Stichting CultuurZeist het negende Wereldwijd Vertelcafé Zeist . Het wordt gehouden van 20.00 tot plm. 22.00 uur in Restaurant Het Plein in Austerlitz. De deur staat vanaf 19.30 uur  ...
bron: nieuwsbode-zeist.nl
Accommodatienieuws - mei 2016 (2)
Er komt een Van der Valk hotel in de buurt van Lelystad Airport. Van der Valk speelt met deze nieuwe vestiging in op de toekomst. In april 2018 start Lelystad Airport met de eerste passagiersvluchten vanaf een vernieuwde luchthaven. Rijk, provincie en  ...
bron: www.congreswereld.nl
Transportbiograaf Willem Vermeulen uit Zeist publiceert derde boek over transport
De officiële overdracht vond op 28 juni 1991 plaats in Zeist , in Hotel- Restaurant 'Oud London'. Die plek was op praktische gronden gekozen. De mensen van Nedlloyd moesten uit Rotterdam komen, de nieuwe eigenaren uit Heerde. Zeist lag voor beide  ...
bron: nieuwsbode-zeist.nl