Italiaans restaurant Zoetermeer - Buon appetito!

Op zoek naar Italiaanse lekkernijen in Zoetermeer? Dan bent u aan het juiste adres. Italiaans eten is lekker genieten. Hieronder vindt u een overzicht met suggesties om overheerlijk Italiaans te dineren in een Italiaans restaurant in Zoetermeer. Eet smakelijk!


Italiaans restaurant Zoetermeer
Italiaans restaurant Zoetermeer

Italiaans eten in Zoetermeer 2019

Zoetermeer kent vele Italiaanse eetgelegenheden. Er zijn minstens vier pizzeria's, waar je terecht kunt voor een brede selectie aan pizza's. Er zijn minimaal acht plaatsen gespecialiseerd in de Italiaanse keuken.

Fijnproevers over de Italiaanse belevenis in Zoetermeer

Hieronder enkele recente ervaringen van één van de Italiaanse restaurants in Zoetermeer.

Dit wordt gezegd over Italiaans restaurant Il Trullo (beoordeling: 8.4) in Zoetermeer:

 • (Cijfer: 9) Heerlijke pizza's en pasta's. Precies op tijd bezorg en alles is goed op temperatuur. De derde keer besteld bij Il Trullo en het is steeds top verzorgd.
 • (Cijfer: 8.5) Raar, zo'n tentje in een loods... Maarrr! Echte Italiaan aan het roer en dat betekent lekker eten! Voor de lunch heerlijke broodjes en de pizza's zijn om op te vreten! Zeker de moeite waard...

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Zoetermeer? Kijk dan eens bij:

Italiaans eten: niet alleen heerlijke pizza's

Als men over Italiaans uiteten hoort, denken de meeste mensen het eerst aan pizza. De pizza is het meest beroemde Italiaanse gerecht. Ook in Zoetermeer zijn er diverse pizzeria's, waar men heerlijke pizza's bakt. Typische ingrediënten van de pizza zijn kaas, olijven, champignons, diverse groenten of gehakt. Het hoofdingredient van een pizza is normaliter kaas (fromagi). Beroemde pizza's zijn Hawai, Shoarma, Quattro Formaggi, Salami en Margherita pizza.

Naast de pizza, zijn de Italiaanse pasta's beroemd. Met name Macroni, Spaghetti, Tortellini en uiteraard de Lasagne. De sauzen zijn tot slot de smaakmakers. Typische Italiaanse smaken, veelal gemaakt van verse groenten, komen van ingrediënten als olijfolie, Italiaanse kazen, basilicum en oregano.

Maar Italiaans eten is veel meer dan alleen pizza en pasta. Beroemde Italiaanse gerechten zijn bijvoorbeeld Risotto, Tiramisu, minestronesoep en Caponata.

Naast de pizza, pasta en andere gerechten, kan uiteraard niemand heen om de heerlijke wijnen en het beroemde Italiaanse ijs.

Vrijwel al deze pizza's, pasta's en andere lekkernijen zijn ook te eten in de omgeving van Zoetermeer.

Italiaans restaurant in Zoetermeer

Er zijn vele Italiaanse restaurants in Zoetermeer. Hieronder enkele aanraders.

 • Mamma Maria
  Duitslandlaan 11
  2711 BG Zoetermeer
 • Pizza Stella
  Edisonstraat 13f
  2723 RS Zoetermeer
 • Sweet Lake Italy
  Scheglaan 12
  2718 KZ Zoetermeer
 • Il Trullo
  Wattstraat 5C
  2723 PZ Zoetermeer
 • Romagna
  Plaats 22
  2711 AW Zoetermeer
 • Brandcafé Zoetermeer
  Burg. Van Leeuwenpassage 2
  2711 JV Zoetermeer
 • Happy Italy
  Stadhuisplein 21
  2711 EC Zoetermeer
 • Pavarotti
  Stadhuisplein 7
  2711 EC Zoetermeer
 • Lazaro
  Janhoornstraat 1
  2712 VP Zoetermeer
 • Bella Torino
  Dorpsstraat 97a
  2712 AE Zoetermeer

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Italiaanse restaurants Zoetermeer op de kaart

Waar zijn de Italiaanse restaurants in Zoetermeer? Op onderstaande kaart van Zoetermeer en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Italiaans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Zoetermeer

ZHINGG treedt 28 april op bij restaurant TOT ZO!
ZOETERMEER - De dag na Koningsdag, 28 april 2016, wordt er opnieuw een feestje gevierd in Zoetermeer . Thans bij restaurant TOT ZO in Zoetermeer Oosterheem. Het zal er warm en behaaglijk zijn met de prachtige klanken van de viermansformatie  ...
bron: www.dichtbij.nl
Hoe gaat het OM te werk? Acht vragen over de aanklacht tegen Wilders
Zoetermeer . Ik wil MINDER MINDER MINDER PVDA VVD D66 CU GroenLinks en MEER MEER MEER Geert Wilders en PVV en door dit (S)Linkse Politieke Proces wordt het na de verkiezingen in het belang van Nederland gelukkig het laatste. Op naar ... uw pizza is ...
bron: www.rtlnieuws.nl
CLASS by Jofel geopend in de Dorpsstraat
ZOETERMEER - Onlangs opende het nieuwe restaurant CLASS by Jofel haar deuren in de Dorpsstraat. In het oude (muziek) schoolgebouw, waar men voorheen de Pasta Company kon vinden, is wekenlang keihard gewerkt om een nieuw horecaconcept  ...
bron: www.dichtbij.nl
Boys van VI hebben wel degelijk gevoel
Italiaanse ex Ruud Gullit trekt verzoek tot faillissement in. (13385x gelezen) · 5. Lange Frans en Lil' Kleine in de clinch om pegels ...
bron: www.ad.nl
Horeca-ondernemer René Bogaart: “Ik ben echt fan van Zoetermeer”
Daar is ieder restaurant bij gebaat.” Clooney is gevestigd aan het Stadhuisplein. René Bogaart heeft met Big Horeca nog meerdere zaken in de regio. In Zoetermeer opent Bogaart in april zijn tweede restaurant, het Italiaanse restaurant La Mama.
bron: streekbladzoetermeer.nl